otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

Vasarīgas pārdomas

Tā nu sanācis, ka šeit daudz izsakos par LFFB, kaut arī biedrībai ir sava mālaslapa un varētu savas pārdomas rakstīt tur. bet - tā nu sanācis.
Pamatdoma šī bloga izveidei bija - man vajadzēja vietni, kurā publicētu savu sveču un adījumu fotogrāfijas, izteiktos par svaigākajiem tulkojumiem. lapa privātajam mārketingam. Tomēr arī LFFB te ielauzās un palika. Izskatās, ka bez tās nu nekādi vairs nevaru savu dzīvi iedomāties.
Tagad lffb.midzenis.lv ir "aizgājis atvaļinājumā" - serverim kā tādam/bleķa kastei, kurā viss griežas saradušās tehniskas problēmas, kuras top risinātas. Tad, kad vietne augšāmcelsies, paredzu, ka būs pasmaga saruna ar biedriem. Cik tad nu var serverī aizņemt servervietu par pliku paldies un vēl pukstēt? par lapas hostingu maksāts netiek nekas; tikai top nomaksāts domēns reizi divos gados. Ir pienācis laiks ko kardināli mainīt šajā sakarībā un mēs ar muminu hostingvietu nespēsim pavilkt. Tīri finansiāli. tas tātad būtu jādara kolektīvi.
Par biedrības tālākiem mērķiem un darbību runājot, paredzams, ka arī šajā sakarībā būs lielas cīņas rudens kopsapulcē. Bet tur nu neko nevar darīt. bez šādām cīņām nenotiks virzība uz priekšu; vispār nekas nenotiks. Tik lēna saprofēšana.
Tik žēl, ka pagaidām esmu viena ar to, kas saucas "metam, braucam, rullējam". protams, nav jau tā, ka visu daru absolutli viena pati un nav neviena, kas piebiedrotos. Ir Seila, Durbals, Kaspars, vēl cilvēki. Bet tie pievienojas uz kādu konkrētu stūri, norisi. Globāli visu apsvērt nākas pašai. Tomēr ceru, ka pāris gadu laikā izspīdēsies, uzplauks kāds vai kāda, ar kuru kopā varēs veidot biedrības globālo skatu uz dzīvi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru