ceturtdiena, 2013. gada 20. jūnijs

Mērķauditorija

Nesen pārlasīju savus ierakstus še, blogā. Arī diskusiju ar Felsbergu, kura sekoja manam ierakstam par e-balsojumu LFFB izsludinātajā literārajā konkursā. Kā arī speciāli šim kungam veltīto ierakstu, kurā izteicos, ka viņš nav šīs vietnes un LFFB vietnes merķauditorija.

Ilgs laiks pagājis, kamer varēju precīzi noformulēt vismaz sev, kas tad ir šīs manas vietnes mērķauditorija. (LFFB vietnes mērķauditorijas formulējums nesagādā grūtības - tie ir visi, kam interesē fantāzija, fantastika un žanram pietuvinātās tēmas). 
Mana bloga mērķauditorija - visi/viasa lasītāji un lasītājas, kurus interesē manu rokdarbu idejas, manu tulkojumu kvalitāte un piedāvātās iespējas, lasītā, redzētā skatījums, kā arī cita satura manas pārdomas. Lietu, vietu un notikumu izvērtējums.
Un es nemaz neesmu pārsteigta par nelielo bloga apmeklējumu, komentāru praktisko neesamību. Ienāk un apskatās, saturu izlasa tiešām tie, kurur interesē. Kad un kas gribēs - gan jau, ka izteiksies. Traģēdijas nav, viss notiekās. Paldies tiem, kas ienāk un interesējas, kas atrod ko sev.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru