piektdiena, 2014. gada 10. oktobris

Skaistumkopšanas salons 24 karata

Oktobra sākumā man piezvanīja no minētā salona un uzaicināja uz bezmaksas procedūru. Varēju pat izvēlēties - sejai vai matiem. Mana paziņa viņiem bija mani ieteikusi. Tā sanāca, ka varēju pie viņiem ierasties tikai šodien.
Devos turp pilnīgā neziņā par to, kas un kā. Bezmaksas iespēja vienmēr vilina. Un apziņa - sliktāk jau nebūs un jāiepazīstas ar to, ko piedāvā pamēģināt. Neviens jau nespiež ko vairāk. 
Ierados norunātajā laikā - 10 minūtes pirms procedūras sākuma. Nebija jāgaida ilgi uz procedūru. 

Kamēr sēdēju un gaidīju, pavēroju apkārtni. Viss tīri, kārtīgi. Tiesa, mani drusku pārsteidza meiteņu skaits resepšenā. Trīs. Un viņām bija drusku par šauru. Acīmredzot trīs uzreiz šajā postenī ir par daudz. Tā pat - personāla skaits kopumā man likās nedaudz par daudz. Bet - tas likās tikai vizuāli, jo varbūt plašākās telpās nebūtu tik traki. 
Man patika personāla laipnība, rokasspiediens kontaktā ar "savu" meistari radīja sajūtu, ka esmu gaidīta un savējā. Arī stāsts par piedāvāto produktu bija interesants. Uzzināju ko jaunu priekš sevis. Patika darbošanās ar man, maniem matiem. Izbaudīju mieru un esību uzmanības centrā.
Protams, bija laipna uzņēmuma reklama un aģitēšana kļūt par klienti. Tomēr nebija agresivitātes reklāmā, par ko izlasīju šeit, kad mājās pārnākusi sāku meklēt internetā datus par šo salonu. Mani, protams, šokēja salona pakalpojumu lielā cena, ko nevaru atļauties un ņemt kredītu, lai šo pakalpojumu apmaksātu - nav ne iespēju, ne vēlēšanās. Man jau ir līdz galam nenomaksātu kredītu vēsture. Vispirms jātiek ar šo vēsturi galā.Līdz ar to - neznu, vai tuvākā laikā varēšu būt par šī salona klienti.
Tomēr aizgāju no salona pacilātā noskaņojumā. Kaut uz mirkli biju sajutusies svarīga un nepieciešama. Sajutusies kā dāma. Un tomēr biju saņēmusi pakalpojumu - dažas procedūras matiem un nedaudz arī sejas ādai.
Man salonā kopumā patika. Nevaru teikt "Ejiet uz salonu" vai "Neejiet uz salonu". Katra paša izvēle.

5 komentāri:

  1. Kādas tad tur ir cenas, ka jāņem kredīts, lai kaut ko nopirktu ?

    AtbildētDzēst
  2. Nu, it kā nekas liels par 1 reizi 1 procedūrai nebija, bet kopsumma "nepieciešamajam" procedūru skaitam sanāca kaut kā nu man nepavelkami. Precīzos ciparus vairs neatceros - laiks pagājis, bet man nebija pavelkami arī tāpat.

    AtbildētDzēst
  3. 2400€ maksā uz 24 men. Pakalpojumi plus kosmētika. Es turējos pretī.

    AtbildētDzēst
  4. Un pareizi darīji, ka turējies pretī. :) Galu galā - kļūt vai nekļūt par salona klienti un maksāt vai nemaksāt ir katra brīva izvēle pēc iepazīšanās ar piedāvājumu. :)

    AtbildētDzēst
  5. Pilnībā piekrītu Andrai. Turklāt 2400 eiro ir paliela summa, ka uz sitiena tāpat vien noskaitīt.

    AtbildētDzēst