ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

DNB banka

Kopš 2011.gada beigām, precīzāk, 2011.gada decembra esmu šīs bankas kliente. Kad "izbeidzās" Krājbanka. Tiesa, kad "beidzās" Krājbanka, uzreiz neatvēru kontu DNB bankā. Bija neliels pārdomu brīdis izvēloties tieši šo banku. Un arī tad piereģistrējos tikai tāpēc, ka taisījos stāties darbā un kontu algai tiešām vajadzēja.
Gandrīz visu 2012.gadu regulāri sadarbojos ar banku, to apmeklēju - bija darba periods. Tad iestājās ilgāka pauze, jo atkal darba nebija un nebija īsti vajadzības pēc bankas pakalpojumiem.
2014.gada decembrī atkal apmeklēju banku - kartei beidzās derīguma termiņš un bija jāmaina, pie viena bija jāpaņem nauda, ko man ieskaitīja kontā kā samaksu par tulkojumu.
Atmosfēra bankas filiālē Matīss mani pārsteidza pozitīvā nozīmē.
Un ne tas, ka filiāles Matīss uzgaidāmajā telpā bija kļuvis par vienu darba vietu mazāk. Nē. Viņiem tagad tur strādā viena jauna meitene, kas sagaida apmeklētājus un cenšas palīdzēt atrisināt problēmu pirms vēl apmeklētājs nonācis līdz bankas operatoram.
Meitene laipna un; liekas, zinoša. Pat palīdzēs sagatavot visu nepieciešamo, lai pie operatora esot nav jāaizkavējas ar viskautkā meklēšanu un kārtošanu. 
Patīkami un pozitīvi. Nezinu, vai citās bankās arī ir šāda jauka, laipna un zinoša sagaidīšana. Jo tas liek justies kā dāmai, vajadzīgai un atzītai.
Bankas mājas lapa apskatāma šeit.

1 komentārs:

  1. Banka kā tāda, ar šo nosaukumu vairs neeksistē. Tā apvienojusies ar vēl vienu banku (nosaukumu vairs neatceros) un šīs apvienošanās rezultātā ieguvusi nosaukumu Luminor. Bankas filiāle Matīsa ielā ar nosaukumu Matīss arī vairs nav, nebija nepieciešamības pēc šīs filiāles esamības.

    AtbildētDzēst