otrdiena, 2015. gada 3. marts

Vēlreiz par Smalko stilu

Pagājušo piektdien jau rakstīju, ka latviešu torentos novilku un skatos seriālu Smalkais stils (Keeping Up Appearances). 
Piecas sezonas un visas latviešu valodā. Tikai vienai piektās sezonas sērijai nebija iztulkot vidus gabals, nācās mēģināt saprast angļu valodā tās frāzes, kuras varoņi runā.
Piedzīvoju nelielu vilšanos - tie, kas komplektēja sērijas ielādēšanai torentos, nebija ietvēruši visas sērijas. Kāds "bariņš" iztrūka. Nebija sērija ar pikniku Vijolītes dārzā, nebija tās divas sērijas, kurās viņi ir uz kuģa... 
Joprojām un vēl joprojām fanoju par šo seriālu. Tipiska situāciju komēdija ar situācijām, kas ir ikdienišķas un pasmaida cienīgas. Un lieliski parāda to, kas var notikt cilvēkam, kurš par varītēm grib būt smalks un augstākas klases, nekā patiesībā ir. Neņemot vērā to, ka jo augstāku stāvokli ieņem cilvēks, jo vienkāršāk viņš uzvedas un uz daudzām lietām skatās piezemētāk.
Patrīcijas Rūtledžas Hiacintes tēlojums ir lielisks. Interesanti, vai viņa joprojām ir pie veselības un spēlē arīdzan? Galu galā seriāls uzņemts pagājušā gadsimta 90-95 gados...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru