pirmdiena, 2015. gada 6. jūlijs

Filosofija ar alusskārdeni pie kompja

Pēc ilgiem laikiem atkal malkoju alu un pie viena pētu jaunāko, kas saradies internetā. Daudz jau neko pagaidām neesmu izpētījusi. Tomēr šis tas ir.
1. Grieķija ar savu milzonīgo parādu pārējai Eiropai. Referendumā pateikusi "nē" visiem citiem. Ar kuru galu viņa domā un kā tas atsauksies uz pārējo Eiropu? Protams, ielinkotais raksts nav vienīgais šajā tēmā. Visās vietnēs esošo informāciju par Grieķijas referendumu viens jautājums - kā Grieķijas attieksme atsauksies uz pārējo Eiropu? Mani arī tas interesē. Velnc, kāpēc sačakarēt attiecības ar tiem, kas palīdz? Spļaušana akā, no kuras top dzerts. Betās - diemžēl mēs te visi redzam virsējo daļu, kas notiek pašā Grieķijas iekšienē utt. - ceru, kaut kad sapratīsim.
2. Visai savdabīgs skatījums uz apglabāšanu. Bet- kāpēc arī ne? Galu galā - daudzas kapsētas vienalga ar laiku pārtop par parkiem. Pašmāju piemērs - Lielie kapi Rīgā, kas jau manas mammas jaunībā pārtapa par parku, pie kam josla no tiem kļuva par Senču ielas turpinājumu. Un - ja mēs nomiruši topam par kaut kā turpinājumu - uz priekšu un cool.
3. Un - dzīvot vai mirt pirms dabas noliktā laika ir katra brīva izvēle. Neviens nedrīkst piespiest mūs darīt to, ko nevēlamies. Cits jautājums - cik tā priekšlaicīgā nomiršana un pašnāvība ir lietderīga.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru