otrdiena, 2015. gada 7. jūlijs

Kārtējās pārdomas un atkal ar skārdeni rokā

1. Vislasītākais ieraksts šeit ir par skaistumkopšanas salonu 24 karata - 1652 skatījumi. Salons laikam visai aktīvi turpina ņemties ar savu visai agresīvo mārketingu. Un dāmas visai intensīvi interesējas internetā par salonu. Laikam jau kaut kāds rezons tajā visā ir un salonam izdodas kaut ko nopelnīt.
2. Velku Troņu spēles. No vietnes LostFilm. Laikam vietne, par cik tulko seriālu krievu valodā, ir pie viena arī nokārtojusi izplatīšanas tiesību juridisko pusi. Par seriālu neizteikšos. Tāpat jau par to ir pieklidzinātas daudzas vietnes. Bet tie, kuri grib īpaši izpausties, var to darīt šeit. Esmu seriāla fane, grāmatas gan kaut kad izlasīšu. 
3. Lielai daļai cilvēku iztikas avots ir izklaides un atpūtas industrijā meklējams. Ražojošā sfēra ar minimālu cilvēcisko resursu pielietojumu spēj radīt pārprodukciju, par kuru izteicos dažas dienas iepriekš. Kaut gan - ilgstošā atmiņā paliek tie, kas radījuši ko tiešām stabilu. Ieskaitot Šekspīru, Dalī, Rastreli un da Vinči. Mūslaiku instalācijas ir mirkļa gaistošais elements un nekam neder. Vienīgais nesaprotu, kāds rezons atstāt pēc sevis ko gaistošu nevis fundamentālu un atminējuma vērtu?
4. Ar nelielām šausmām domāju par atgriešanos darbā pēc tam, kad beigsies slimības lapa. Kaut kā nevelk piecos celties. Bet laikam nāksies. Naudiņu ta vajag. Un ko man sūkstīties - vasaru būšu atpūtusies pa savam un uz pāris pasākumiem vēl taisos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru