ceturtdiena, 2015. gada 16. jūlijs

Ziedot.lv

Periodiski tīrot skapi un atbrīvojot to no drēbēm, kuras nu noteikti vairs nevalkāšu, tās savācu kopā un aiznesu uz labdarības organizācijas Ziedot.lv Labdarības māju Krišjāņa Barona ielā 59/61, kura strādā darba dienās no 9.00 līdz 18.00.
Ziedot.lv darbojas tajās jomās, kur valsts vai pašvaldības finansējuma nav, vai tas ir nepietiekams, bet līdzcilvēkiem tik ļoti nepieciešams. Organizācijas mērķis ir radīt pozitīvas sociālās pārmaiņas un iesaistīt sabiedrību pašpalīdzībā. Katram iedzīvotājam ir jājūtas droši un grūtā brīdī jāsaņem palīdzība, bet pārticības un labklājības brīdī jāspēj dalīties un palīdzēt savai tautai un valstij.
 Ziedot.lv no ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai starpniecības maksu. Visa ziedotā nauda 100% apmērā nonāk tam paredzētajam mērķim. Ziedot.lv administratīvās izmaksas netiek segtas no Jūsu ziedojumiem.
Organizācijai ir piešķirts Sabiedriskā labuma statuss, kas ziedotājiem dod iespēju saņemt ienākuma nodokļu atlaides.
Šo par organizāciju izlasīju tās mājaslapā. Mājas lapā ir pastāstīts sīkāk par organizācijas darbību, kā arī norādītas vēl citas adreses, kurās var nodot ziedojamās mantas, kā arī uzrādīts konts finansiālajiem ziedojumiem.
Ir vērts sadarboties ar šo organizāciju. Mūsu ziedojumi kādam nu noteikti noderēs. Būsim labi un atsaucīgi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru