svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Interneta veikals Hits.lv

Jau nepilnu gadu periodiski tulkoju interneta veikalam Hits.lv preču aprakstus un visu citu, kas lapas darbībai informējoši nepieciešams no krievu valodas uz latviešu valodu. 
Interneta veikals nodarbojas ar dažādu saimniecībai un izklaidei nepieciešamu lietu tirdzniecību. Lūk, ko par sevi saka šajā vietnē:
 "Laipni lūgti mūsu mājīgajā Hits.lv – oriģinālu lietu un dāvanu internet-veikalā. Īsti hīti gaida Jūs! Mums ir prieks piedāvāt mūsu klientiem plašu noderīgu un unikālu lietu izvēli, kuras iepriecinās jūsu draugus un tuviniekus, pieaugušos un bērnus, palīdzēs radīt mājās omulību, noderēs saimniecībā vai darbā.
Mūsu komanda veic milzu darbu mūsu klientu vietā – mēs izvēlamies tikai pašas oriģinālākas un hīta preces, kuras spēj pārsteigt uzreiz, pa īstam noderēs darbā vai ikdienas darbībās."
Iesaku apmeklēt šo vietni, jo tas atvieglos dzīvi un nevajadzēs skraidīt pa daudziem un dažādiem veikaliem meklējot vajadzīgo preci.
Un, lūgums - ja manis rakstītie teksti latviešu valodā Jums šķiet ne īpaši veiksmīgi, rakstiet vai zvaniet tieši man. Mēģināšu konstruktīvos ieteikumus nodot lapas vadībai izmaiņām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru