trešdiena, 2016. gada 24. augusts

Toma Kreicberga grāmatas prezentācijā

Vakar biju Toma Kreicberga grāmatas Lopu ekspresis prezentācijā. Prezentācija notika izdevniecības Zvaigzne ABC prezentāciju zālē.
Bija sanākuši daudz cilvēku. Nācās vēl papildus krēslus likt. Pārsvarā vecāka gadagājuma cilvēki, jaunatne bija pamaz pārstāvēta. Pašu prezentāciju vadīja pats grāmatas autors.
No autora stāstītā un romānu lasījušo izteikumiem tajā ir pa druskai no Latvijas, uz Sibīriju izsūtītajiem, notikumiem ASV galvenajā biznesa centrā Volstrītā. Tāds kā mikseris un atmiņu vēstījums. Lasījusi pati neesmu, neņemos spriest par saviem iespaidiem. Arī iegādāties grāmatu par prezentācijas cenām nevarēju atļauties - 12 eiro man tomēr ir padaudz naudas. 
Jāpiezīmē, ka tā nu ir iegājies, ka latviešu puisis Toms Kreicbergs savus darbus raksta angliski un pamatā izdod ASV. Tad nu kādām ir jāņemas tos iztulkot latviski, jo pats autors neuzņemas šo darbu. 
Vēl drusku par autoru. Pamatā Toms raksta fantastiku, ir vairākkārt nominēts Nebula prēmijai. Kas tomēr ir augsts rādītājs lasošajā vidē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru