otrdiena, 2017. gada 25. jūlijs

Patlaban

Sen neesmu ne ar ko sūdzējusies, tikai aprakstījusi patīkamus un ne visai patīkamus notikumus šajā laika periodā. Tagad gribas mazliet pasūdzēties. Par sevi un cilvēkiem man apkārt.
1. Vispirms par sevi. No 4, jūlija darbojoties ar Latvijas Faktu anketām pa vidus visam iemanījos izlietot pat 4as skārdenes dienā, Un starplaikos vēl padaudz pagulēt, Nu bija galīgi sačakarējies miega ritms. Biju iemanījusies anketēt, skārdeņot un pagulēt gandrīz vai vienlaicīgi. Pat filmiņas un analītiskie raidījumi internetā šajā laikā bija piegriezušies un tos neskatījos. Gāju gulēt ap pieciem, sešiem, nogulēju līdz pieciem, pussešiem, maķentiņ parakājos kompī un atkal gulēt līdz kādiem 7iem, puastoņiem. Ceru, tagad tas laiks ir beidzies, Novilku Kamerūna Avataru otrreizējai noskatei un arī Brīnumsieviete rindā stāv. Ceru, ka man izdosies ar sevi tikt galā.
2. Drusku nokaitinājusi mani ir tā sieviete, pie kuras mītējos, kamēr māsa pa Nīderlandi dzīvojas. Cilvēkam nav žēl 8 - 12 eirikus izdot par brauciena biļetēm, lai kādas, 2as, 3 reizes aizbrauktu pie tēva, parakātos dārzā, pastrīdētos ar tēvu un pēc pārdzīvotu, ka naudas visam nepietiek un ledusskapis patukšs. Tagad vēl savas atslēgas pazaudējusi un mums līdz naudas būšanai jādzīvo ar vienām atslēgām uz maiņām ārā ejot. Pankūkains stāvoklis, kad esi piesiets pie kaut kā.
3. Priecē tas, ka māsa 7jā augustā atbrauks uz Rīgu atvaļinājumā uz divām nedēļām. Ceru, mēs divatā pagūsim daudz kur izskraidīt un daudz ko sadarīt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru