ceturtdiena, 2017. gada 27. jūlijs

Vispār

1. Vispār, ko es iespringstu par lasītāju skaitu saviem sacerējumiem. Papētīju ziņu skaitu aizrokoties līdz bloga radīšanas brīdim. Pirmsākumos, līdz es pievienojos Google+, dažam labam rakstam tikai divi lasījumi. Tiešām žēl, jo domas nebija sliktas. Bet nu nekas, nelīdīšu pa priekšpusi meklēt tos rakstus. Lai nu paliek kā ir. Gan jau kāds, caurstaigājot lapu, uzdursies un izlasīs. Galu galā informācija lapā jau nav tikai tie septiņi raksti, kas izspīdinās pirmajā lapā. Dažādos variantos var atrast arī vecākus. Un novērtēt.
2. Ir uzradusies veselības problēma papildus esošai. Par to noteikti runāšu ar ārstu, kad došos pie viņa vizītē. Varbūt, ka vaina ir tikai paškontrolē.
3. Gaidu ar nepacietību savu kārtu rindai uz pansionātu Ezerkrasti Berģos. Tas nekas, ka man iz rokas paliks tikai 10% no pensijas. Toties nebūs jādomā par pajumtes un komunālo maksājumu apmaksu, nebūs jādomā par ēdienreizēm un cenām veikalos un daudz ko citu, par ko jādomā dzīvojot savā vai citu dzīvoklī. tos 10% jau var izmatot kam citam, nedaudz pietaupot.
4. Līdz aiziešanai uz pansionātu gribētos atdod lauvas tiesu parāgu, tāpēc neatteikšos no katra, kaut sīka projektdarbiņa tuvākajos mēnešos. Ja kādam ir idejas vai priekšlikumi, zvaniet. telefona numurs ir manā profilā. Uzreiz piesaku - adīšanu, sveču taisīšanu un tulkošanu esmu atstājusi nedaudz novārtā dažādu objektīvu iemesli dēļ, kaut arī daži mani adījumi vēl ir saglabājušies un no 7.augusta uz divām nedēļām būs pieejami. Apskatāmi manā lapā caur rubriku adījumi
5. Lūgtum pievērsiet uzmanību reklāmām manā lapā. Tās pārsvarā ir latviešu valodā un saprotamas. Ja kāda ieinteresē. klikšķimiet droši. Nekas slikts nenotiks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru