ceturtdiena, 2017. gada 10. augusts

Ceturtdiena tomēr nav tik slikta

Māsa Rīgā ir tikai uz 2vām nedēļām un pirmā ir jau pusē. Viņai līdz nākošās nedēļas beigām daudz kas jāpagūst apskriet un redzēt. Un nokārtot kaut kādas savas lietas.
Šodien mēs abas kopā aizbraucām uz kapiem pie vecākiem un vecāsmammas (mammas mammas). Drusku jau nobira pa asarai, māsai uz āru, man uz iekšu. Cik daudz laba mēs neesam paspējušas pateikt saviem mīļajiem, kuri nu jau aizsaulē, cik daudz pāri nodarījušas. Un neko vairs nevar mainīt. Par šo tēmu varētu rakstīt ilgi un dikti, bet tas ir fakts - mums visvairāk pietrūkst to cilvēku, kurus mēs nekad mūžā nekādos apstākļos vairs nevarēsim sastapt pat ļoti gribēdami.
Aizvedu māsu vēl uz jaunatvērto bērnu rotaļu laukumu uz Krīšjāņa Barona ielas, par kuru rakstīju jau agrāk. Izrādās, tā ir tikai apbūves pirmā kārta. Top vieta skeitbordistiem un citu sporta veidu cienītājiem. Visa kompleksa pilnā atklāšana notiks kaut kad drīz. Datums bija norādīts, bet aizmirsu.
Pilsētas vajadzībām bērnu laukums būs pieejams līdz 15.septembrim. Pēc to savām vajadzībām laikam izmantos Rīgas Humanitārā ģimnāzija (ja pareizi saprotu, tad tā, kas atrodas laukumam pretī un reiz bija skola ar angļu valodas movirzienu).
Sabildējāmies arī šajā laukumā. Tās būs nedaudz vēlāk. Kad māsa pārsūtīs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru