piektdiena, 2017. gada 11. augusts

Sen nav bijis pa punktiem

1. Pēdējo mēnešu laikā, kopš biežāk sāku rakstīt, ir audzis lasītāju skaits. Tas priecē. Varbūt manas domas un pārdomas kādam noder. Tik žēl, ka maza vēlme diskutēt. Kopš atslēgta iespēja anonīmajiem troļļot reizēm beztēmā, kustība apstājusies.
2. Atgriežoties pie jūnijā notikušajām pašvaldību vēlēšanām. Man, godīgi sakot, nemaz neuztrauc tas, ka mēra posteni atkal vinnēja Ušakovs. Tas, ka viņš sakārto Rīgu un reizēm iekuļas nepatīkamos sīkumos, nav nekas nosodāms. Ušakovam Rūga ir pirmajā vietā. Kā Lembergam Ventspils. Un ja viņi pa ceļam dažos sīkumos neaizmirst sevi - kas tur slikts? Un par Lembergu runājot - ja viņš savā krēslā ir spējis labvēlīgi noturēties vēl no padomjlaikiem, tas tomēr liecina par cilvēka pozitīvo potenciālu. Rubiku žēl. Nevajadzēja viņam pamest Rīgas mēra krēslu un aiziet politikā. Kā pilsētas galva viņš bija vietā. Tagad turam īkšķus par Ušakovu, kaut arī daudz kas viņa darbīnās nepatīk.
3. Bieži klimstu pa Rīgas centru un priecājos par pozitīvajām izmaiņām tajā. Par Otrā Brīvības ielas korķu sezona ir pieciešama, jo tiek sakārtota kanalizācija kas vismaz pusgadsimtu nav kārtota un labota. Ja vajadzēs, piecietīsim arī trešo sezonu. Bet tad atkal ilgi nūs miers kanakizācijas sistēmā un uz pašas ielas.
4.Vai tiešām manis teiktajam nav nekādu iebildumu bez retajām drukas kļūdu norādēm?

2 komentāri:

  1. Par Ušakovu un Lembergu ar Zaļajiem iesaku izlasīt šo:
    http://www.delfi.lv/news/comment/comment/otto-ozols-putins-iegus-baltiju-ka-hitlers-vaciju-demokratiski.d?id=49121337

    AtbildētDzēst
  2. Ideja un ieteikums jau nav slikts, bet atkal anonīmiķis. Mīļāis, kā tevu atslēgt, lai tu beidzūt beigtu slēpties un kļūtu par kaut ko reāli taustāmu?

    AtbildētDzēst