ceturtdiena, 2017. gada 24. augusts

SIA "Julianus Inkaso"

Gribu parunāt par kredītiem un kredītu piedzinēijem.
SIA "Juliabus Inkaso" ir kredītu piedzinējfirma. No manis tā piedzen sen nenomaksātu un aizmirstu parādu SIA Tele2. Sastādījām maksāšanas grafiku un centīšos to ievērot. Summa jau nemaz tik liela nav, tik vienā reizē nespēšu to nomaksāt.
Meitenes, kas tur strādā, atsaucīgas, laipnas un viņām nav iebildumu pret iespējamām summām, kuras parādnieks spēj maksāt, lai nosegtu savu parādu. Tad arī procentu likmes nav lielas. Trakāk ir tad, ja šos parādu piedzinēju kantorus ignorē, tad lieta aiziet līdz tiesu izpildītājam un atdodamā summa pieaug procentu likmes dēļ.
SIA "Juliabus Inkaso" atrodas Rīgā, Turaidas ielā 3. Atrast ir pagrūti, ja iet no veikala Domina puses. Vieglāk ir no Brīvības ielas puses. Ieliņa sākas praktiski pie VEF tilta, un tad jau pēc māju numuriem nav grūti atrast.
Silti iesaku visiem, kas biezajos gados sagrābās kredītus, tomēr censties tos atdot izvēloties pēc iespējas tās vietas, kur jāmaksā mazākas procentu likmes pašās firmās, kredītu piedzinēju kantoros.
To visu es izplūdu tiem, kuri biezajos gados sagrābās kredītus un tagad mokās ar atdošanu. Protams, var jau aizbēgt un paslēpties Kongo džungļos, bet bērniem no tā vieglāk nepaliks. Vai tad viņiem mūsu parādi jāatdod? Centīsimies ar mazākiem zaudējumiem tikt no tiem parādiem vaļā un vēl iekrāt bikuci, lai kaut pašu bērēm nauda sanāk un kaut kas arī pāri paliek bērniem ko lietot.
Tik atgādinu  visos parādpiedziņas kantoros meitenes ir pretimnākošas un ir iespējams sastādīt optimālu parāda atdošanas grafiku un pamazītēm tikt no parāda vaļā.
Galvenais neiekulties jaunās nepatikšanās ņemot jaunus kredītus. Galu galā  - aizņemamies svešu naudu, atdodam savējo.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru