trešdiena, 2017. gada 23. augusts

Vakarpuses pārdomas

1. Esmupa druskai atsākusi tulkot no krievu valodas uz latviešu valodu. Šodien pa ilgiem laikiemvienu darbiņu iztulkoju. Ja kādam vēl rodas vajadzība šajā jautājumā  mai kontakti ir maā profilā.
2. Iestāies laiks domāt par jauu kompi Šitais sāk ieklibot. Naudas man knapi pietiek izdzīvošanai, vēl maksāju vecas parādsaistības. Labi, ka ir piešprices naudas jautāumos - sīkdarbiņi, projektiņi. Tad var pa knapo savilkt galus kopā. Varbūt atradīsies labs cilvēks un nosponsorēs man kaut lietotu kompi? Pārnēsājamo, protams.
3. Saimniecei šodien dzimšanas diena. tīri žēl skatīties. Visu dienu gaida dēlu, bet tas pat ziņu nedod. Dēla pacienāšanai viss jau sagatavots, bet paša dēla nav. Es vismaz par avējo zinu - ja nevarēs atnākt apsveikt, gan kaut ko izzdomās. Bet te - žēl skatīties. Un a vēl viņš brīžie neceļ klausuli principā... Manējais vismaz reizēm paceļ un reizēm piezvana pats. Kā šajā reizē palīdzēt, kādus vārdus pateikti - nezinu.
4. Kopš esmu pievienousies Google+ un mani indeksē nekur.lv, manu lasītāju loks ir paplašināies un tas priecē. Tikai žēl, ka komentētāu pamaz. Bet arī tā ir pārdzīvoama vaina. Galvenais jau, ka lasa. 


7 komentāri:

  1. Cik naudiņas mēnesī aiziet uz cigaretēm?

    AtbildētDzēst
  2. nu, ja pērk kontrabanu un neatbalsta valsts politiku, tad zem 30 eiro.

    AtbildētDzēst
  3. jā, redzams, ka burti zūd no datora.

    mjā, lietotu datoru var palūgt. zobus - jau diezgan ekstraordināri.

    AtbildētDzēst
  4. Man nekādīgi neliekas galvā teksti par to, ka knapi pietiek iztikai, jāatdod parādi, utt.. tai pat laikā tiek tērēta nauda cigaretēm un alkoholam. Tas izklausās ļoti divkosīgi.

    AtbildētDzēst
  5. Dzīvē jau visādi gadās, tāpēc metu mieru alkoholam un pērku kontrabandas cigaretes. Tā sanāk lētāk un atliek nauda arī kam citam.

    AtbildētDzēst
  6. Tā ir melošana sev. Katrs otrais ieraksts ir par to, cik slikti ir ar naudām. Lūk arī atbilde par papildus 30€ ikmēneša budžetā. Bet nu, protams, vieglāk jau paraudāt un lūgt palīdzību citiem - gan ar transportu, gan datoru, gan zobiem

    AtbildētDzēst
  7. Var jau būt, ka tev ir taisnība. Nestrīdos. Vienīgais - transports man visā Latvias teritoriā ir par br;uvu nu jau otro gadu. Un tam ir būtiska nozīme, jo man bieži ābraukā uz da;z;ad;am viet;am. Darbu tomēr esmu atradusi un ceru pamazām sakārtot visus savus funanšu caurumus.

    AtbildētDzēst