sestdiena, 2017. gada 12. augusts

Vēl punktainība

1. Līst. Kaut nu nelītu tad, kad man no mājas būs jāiet laukā. Un jo īpaši tad, kad būs jāatgriežas mājās, jo tad būs 2vi maisi mantu stiepjami.
2. Par tiem mantu maisiem runājot - pāris gadus atpakaļ, kad izvācos no Stabu ielas, pie paziņas Vakarbuļļps atstāju piecus nelielus maisus ar drēbēm un veļu. Biju domājusi to visu nedaudz vēlāk savākt, bet nu nāksies tagad braukt pakaļ un pie viena šķirot. Jāstiepj būs ar rokām. Un tas lustīgākais ir tas, ka pasākums - stiepiens - notiks cauri visai Rīgai. Uz kartes var apskatīt, kur atrodas Vakarbuļļi un kur ir Purvciema gals pie Biķernieku meža. Labi, ka pietiks ar 2vien transporta veidiem, jo 3.autobuss brīvdienās kursē līdz pat Vakarbuļļiem. Kaut kur uz Brīvības ielas varēšu pārsēsties. Vakarā ziņošu par rezultātiem.😁😀
 3. Žēl, ka tagad vairs Vakarbuļļps nenotiks fantastu pikniki. Tur bija savdabīgi lādzīga aura un noskaņojums. Pērn uz fantastu pikniku neaizbraucu, jo nokļūšana uz notikuma vietu bija visai sarežģīta, īpaši ja nav sava transporta. Rādās, šogad fantastu pikniks izpaliks, jo liela daļa pikniktautas tagad atrodas Helsinkos fantastu Eirokonā.
4. Arī fantastu ekskursija laikam nenotiks šī paša iemesla dēļ. Piedalīšanās kādā liela mēroga pasākumā prasa lielus izdevumus. Tiem, kuri aizbrauca, pēčāk būs nedaudz jāsarauj jostas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru