otrdiena, 2017. gada 29. augusts

Visādi

1. Pārlasīju savus pirmajā lappusē redzams rakstus. Tiešām rakstu ar šausmīgu gramatiku, Tur nu Anonīmajam ir taisnība. Ja vēl dzērumā, bet skaidrā prātām kad domas steidzas rokām pa priekšu. Paldies viņam par kritiku, vēl lielāks paldies būtu, ja viņš pārstātu būt anoīms un savus aizrādījumus parakstītu ar jel kādu vārdu. Bet tam tiešām vajadzīga saņemšanās, jo anoīmi kritizēt ir vieglāk.
2. Tagad neziņā gaidu, vai man būs vai nebūs jābrauc nedēļas nogalē uz Cēsīm. Vakar solīja piezvanīt un painformēt, bet pagaidām klusums. Tomēr man joprjām Latvijas Fakti patīk labāk par Aptauju Centru. Darba ir vairāk un samaksa lielāka. Un aptaujas ir regulāri katru mēnesi, nevis reizi dažos mēnešos.Tomēr nemetīšu malā nevienu no šiem anketēšanas centriem. Darbs paliek darbs,
3. Kā jau teicu, esmu atsākusi tulkošanas procesu. Pagaidām nelielos apmēros. Ja kādam vajag, piesakieties, Mani kontakti ir manā profilā. Adīšanu un sveču taisīšanu gan pagaidām esmu atmetusi. Ir citas problēmas risināmas.
4. Apdriskātās džinsees, kas jau otro sezonu Rīgā ir topā, ārpus Rīgas nekotējas. To konstatēju savos abos izbraukumos uz rajoniem.
5. Tikko uz e-pastu pieāca ziņa, ka vienu dienu tomēr man bīs jābrauc uz Cēsīm, ziņu saņemšu arī e-pastā. Tas nozīmēs tikai agru ganu rītu, nepilnas 2vas stundas kratīšanos ar autobusu un pēc vazāšanos pa pilsētu, lai dabūtu vajadzīgo anketu skaitu. Pankūka. Es labprāt vazātos tepat pa Rīgu vajadzīgās kvotas meklējot.

7 komentāri:

  1. es laikam esmu cits anonīms, bet ko mainītu mana ierakstīšanās kā jānim bērziņam?

    AtbildētDzēst
  2. Ir labi, ka ma aizrāda uz kļūdām, tik esaprotu vieu - blogs ma ir jau vairākus gadus u pa šiem gadiem laikam ne viena vien kļūdiņa tekstos ieviesusies skaidrā prātā rakstot. Kāpēc tik pēdējos pāris mēnešus uz tām tiek aizrādīts? Kādreiz kometāri bija pēc raksts būtības, nevis kļūdu uzskaitījums. Kāpēc tā?

    AtbildētDzēst
  3. Atkal savā komentārā pamaīju kļūdas. Diemžēl pie kometāriem nepastāv tāda opcija kā labot. Lūdzu mai atvainot.

    AtbildētDzēst
  4. Atvainošanās komentārā 16 vārdos ir 3 kļūdas.. Tiešām tik grūti pārlasīt pirms spiest pogu "Publicēt"?

    AtbildētDzēst
  5. Vispār pagarināšu savu komentāru nedaudz - kāpēc, konkrēti, es norādu par elementārākajām kļūdām. Tam ir viens iemesls - attieksme pret savu darbu, lasītājiem un dzīvi. Jā jā, tieši tā - pret dzīvi. Cilvēki aizrāda par kļūdām ar domu, lai Tu uzlabotu kaut ko, bet tā vietā, Tu turpini rakstīt ar visdrausmīgākajām burtu kļūdām, elementāri nepārlasot tekstus, un tikai visu laiku attaisnojies attaisnojies un vēlreiz attaisnojies, par to kāpēc tā ir, nevis vienkārši pateiktu paldies un izlabotu kļūdas ierakstos. Un tāda pati attieksme arī vērojama ierakstu tēmās par dzīvi. Katrs otrais ieraksts par to, ka nav naudas, iztikai nepietiek, bet tai pat laikā cilvēks pīpē un atļaujas prasīt lietas tā itkā viņam tās pienāktos. Par ko? Gribi pārsteigumu - nepīpē trīs mēnešus un varēsi nopirkt diezgan labu lietotu portatīvo datoru! Tieši tā! bet nē, protams, vieglāk ir palūgt kādam to izdarīt, jo tad nav jākustina sava pakaļa un jāiespringst. Un, protams, var turpināt pīpēt. Un es varu saderēt, ka uz šo komentāru būs tikai un vienīga attaisnošanās

    AtbildētDzēst
  6. Kāpēc uzreiz attaisošaās? Ja kas, es savos kometāros un rakstos esmu teikusi paldies tiem, kas uz kļūdām norāda. Tikai nedaudz brīnos, ka šis process ir sācies samērā nesen, jo blogs man ir kopš 2011.gada. Vai tad es kļūdas sāku pielaist tikai pēdējā laikā? Agrāk to nebija?
    Ar to pīpēšanu ir tā - katram savs netiums un ma šis netikums piemīt jau krieti daudz gadu. Atnmest ir grūtāk, nekā nenopirkt skārdeni,
    Turpākos rakstus centīšos rakstīt bez steigas un īpaši pievēršot uzmanību uzrakstītajam. Lai nebūtu kļūdu. Jo visa iepriekšējam pāriet pāri - nedaudz laikam ilgi būtu.

    AtbildētDzēst