trešdiena, 2017. gada 27. decembris

Šodiena

Šovakar pa ilgiem laikiem gribējās smaidīt un smaidīju arī. Drīzāk iekšēji, nekā ārēji. Bet arī tas jau ir daudz.
Šodien tāds paliels rinķis manās gaitās sanāca - vispirms uz Juglu pie ārsta, pēc tam uz centru, uz savas bankas filiāli, sakārtot attieūbas ar maksājumu karti un pēc tam atpakaļ uz purčiku. No transporta irkārpījos pie purčika tirgus, ieķemmēju Rimi, un tad kājām uz tagadējām mājām. Nekas dižs jau nebija noticis, daži nepieciešami gājieni un darbības. Tomēr kaut kāds iekšējs pacēlums un labs garastāvoklis.
It kā nekas jau nenotika, tikai ārsts uzsmaidīja, pārdevēja pārsteigti uzsmaidīja, kad pirku bezalkoholisko alu. Bija pieradusi, ka es reižu reizēm pērku alkoholisko.
Cik maz tomēr vajag, lai justos labi, pacilāti un gribētos smaidīt. Sen, ļoti sen tā nav bijis. Uhū! Šodiena ir laba diena!

4 komentāri:

  1. Cik maksā mēnesī par konta/kartes uzturēšanu, ja nav noslēpums? Pačukstēšu, ka Latvijā pašreiz ir vismaz viena banka (ietilpst lielāko banku desmitniekā), kas to dara bezmaksas.

    AtbildētDzēst
  2. tak saki, kur strādā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nevienā bankā vai vispār banku sfērā nestrādāju. Vienkārši ar savu komentāru gribēju pateikt, ka ir jēga mazliet papētīt tirgu un atteikties no bankām, kas prasa pārāk lielu naudu būtībā ne par ko.

      Dzēst
  3. Nu, man banka par kaut kā apkalpošanu ņems 65 centus pie šīs, atjaunotās kartes. Plusā laikam nāks tie pricenti par no burkomāta izņemto naudiņu. bet tie procenti laikam ir kas cits. līdz šim par apklapošanu ņēma 1,65 eiro. nezinu, vai tas ir daudz vai maz. katram jau tas ir savādāk. :)

    AtbildētDzēst