sestdiena, 2018. gada 17. marts

Pārdomu raibumi

Laikam jau esmu apnikusi ar savām pārdomām, bet tomēr turpinu tās rakstīt. Lasītāji tomēr ir, un šad tad atsaucas kādā komentārā. Tātad:
 1. Šorīt pirmo reizi šajā mājā pamodos izgulējusies un apmierināta ar miegu, kurš bija pilnvērtīgs. Šāds, pilnvērtīgs miegs man pēdējo nepilnu triju gadu laikā ir labi, ja trešo reizi. Visu laiku pat miegā prāts ir bijis aizņemts ar kaut ko. Kā rezultātā pamodos neizgulējusies un miegojos visu dienu. Pat trīs krūzes kafijas nepalīdz pamosties.
2. Pie dēla joprojām čemodānu noskaņojums, jo visas mantas nav izpakotas tā vienkāršā iemesla dēļ, ka nav kur viņas likt. Dēla tēvs jau kuro nedēļu atliek braucienu uz Rīgu lai izšķirotu esošo mantojumu. Par drēbēm nevaru spriest, bet liela daļa grāmatu varētu saraksta veidā ievietot šeit un mēģināt piedāvāt par mazām naudiņām. Tās grāmatas, kas man vēl palikušas māsas dzīvoklī - tās šķirošu vai nu vasarā, kad viņa atbrauks atvaļinājumā, vai arī rudenī, kad māsa atbrauks pārziemot.
3. Joprojām meklēju projekta veida darbiņus ar brīvu darba režīmu un bez garām darba stundām, kas jāpavada kantorī vai kādā citā vietā. Garās darba stundas pagaidām nepavilkšu. Ja kādam ir idejas, neatteikšos uzklausīt un varbūt pat veienoties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru