otrdiena, 2018. gada 28. augusts

Domas rīta agrumā

1. Vēl joprojām ir pieejamas šī saraksta grāmatas. Ceru tomēr, ka tās atradīs savu lasītāju.
2. LFFB lapā ir parādījušies jauni autori, un tas ir patīkami. Tikai žēl, ka pati lapa vēl ir darba procesā, tai daudz kā vēl trūkst. Webmāsteram ir arī citi darbi darāmi un viņš ar lapu nodarbojas savā brīvajā laikā, tas palēnina lapas pilnveides procesu.
3. Ļoti ceru, ka oktobrī mana vizīte pie sieviešu ārsta būs pēdējā šajā slimošanas epopejā un mans iekaisums izbeigsies dabiskā ceļā un tad varēšu domāt par darbu un citām lietām, kas darāmas obligātā kārtā.
4. Gaidu ļoti siltu septembri, jo šis vēsais augusts kretinē ar saviem ļoti vēsajiem rītiem un naktīm. Nav sajūtas, ka vasara būtu un notiktos.
5. Dēlam šodien dzimšanas diena, tikai dīvaini, ka tusiņu viņš netaisās rīkot. Es jau nemaisītos, klusiņām sēdētu savā istabā un nepīkstētu. Var jau būt, ka tas saistīts ar darba dienu - rīt tomēr jābūt darbā un darbs ir tāds, ka paģirainam cilvēciņam tur īsti būtu par grūtu.
6. Priecājos, ka anonīmajiem komentētājiem piegriezu skābekli. Tiesa, komentāru skaits ir samazinājies, bet tie ir par lietu un nav kašķa un piesiešanās pie vienalga kā, kaut sētas staba. Tiesa, lasījumu skaits vairs nav simtos, bet tomēr ir manam blogam normālās robežās - plus mīnus pie simta dienā.
7. Ar nākošo kalendāro gadu visas deklarācijas un cita veida atskaites VID'am būs jāiesniedz EDS sistēmā. Man šī sistēma pagaidām nav īsti skaidra. Laikam būs jāpaiet kādos kursos un pie viena jānokārto elektroniskais paraksts. Man galu galā šajā sistēmā jāiesniedz divas atskaites - viena par sevi, otra  par biedrību. Biedrības sakarībā šī EDS sistēma nāks tikai par labu - būs neliela ekonomija, nebūs vairs jāpērk blankas aizpildīšanai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru