pirmdiena, 2018. gada 6. augusts

Man patīk šis vakars

1. Pārradās māsa atvaļinājumā no Nīderlandes uz divām nedēļām. Šovakar tikāmies un man patika viņas atvestie cienasti un jaunās drēbes. Bija murrātīga sajūta, ka viņa atkal ir sasniedzamā attālumā, kaut arī tikai uz divām nedēļām. Viņai būs vesela gūzma ar darīšanām, tāpēc jau ņemts atvaļinājums un man būs viņa jāizķer, lai savā bijušajā istabā krāmētos ar savu mantu rediģēšanu.
Daudz neko šodien nepārrunājām, vairāk stāstīju par to, kas jauns Rīgā notiek un ir noticis, kā pilsēta pa vasaru mainās, jo daudz kas rodas no jauna vai tiek kapitāli remontēts un uzlabots.
Man māsa pa šo pusgadu, ko viņa bija prom, tiešām bija  pietrūkusi, žēl, ka atbraukusi tikai uz divām nedēļām. Bet gan jau kaut ko izdomāsim, lai kopā kur aizietu un pafočētos.
Vēl tikai jānoskaidro, ko viņa sarunājusi, jo viņiem ilgu laiku bija nerunāšanas periods, tagad kaut kas ir iekustējies.
2. Drusku bojā garīgo tas, ka puikam ir šķiršanās process un viņam nav īsta garīgā.
3. Tomēr pašreiz ir jauki, jo mēs pašlaik esam četri cilvēki, skatāmies filmu un pa vidu stāstām anekdotes. Ir kaut kāds neizsakāms siltums, Ir dēls, dēla draugs un jauna dēla draudzene. Ir silti un mājīgi. Sen tā nav bijis, ir miers apkārt un dvēselē.

8 komentāri:

  1. jauna dēla draudzene--- that was quick :P

    AtbildētDzēst
  2. Nu, tur iet šķiršanās process. Vedekla aizbēga jau maijā,nezinu, kāda muša viņai iekoda, jo sadzīvojām. Es neesmu vella māte un man vedekla patika. Dēls laikam vēl tagad nav atpravījies no trieciena, bet tagadējā meitene uzradās apmēram nedēļu atpakaļ. Nav mana darīšana, bet man liekas, tur nekas liels nesanāks, tas ir tikai pārejas periods. Pats tā nesen izteicās. Savā ziņā par žēl meitēna, negribas, lai pieķeras pārāk stipri.

    AtbildētDzēst
  3. man gan vairāk patīk dēla draugs, kurš ik pa laikam parādās ierakstos... slepenais mīļākais?

    AtbildētDzēst
  4. absolutli nee. es neesmu TIK izvirtusi tantuka. :)

    AtbildētDzēst
  5. izvirtusi tu būtu, ja viņš būtu nepilngadīgs, kas, pieņemu, nav taisnība

    AtbildētDzēst
  6. zini, es neesmu Pugačova, kas precas vai vispār saiet kopā ar keksiem sava bērna vecumā. Man tomēr patīk mana gadagājuma vīrieši.

    AtbildētDzēst
  7. kas vainas pugačovai? svaigas vafelītes vienmēr labāk garšo

    AtbildētDzēst
  8. Nu, tā ir viņas izvēle. Man cita gaume un citas prasības.

    AtbildētDzēst