trešdiena, 2018. gada 15. augusts

Nedaudz no visa kā

1. Par spīti dažu cilvēku izteikumiem komentāros, tomēr ir atradušies cilvēki, kas grāmatas paņēma (ne visas, tiesa) un man jau viena kaste iztukšota. Es sarakstā atzīmēju tās grāmatas, kas jau atdotas prom, var papētīt. Varbūt tomēr kas ieinteresēs paņemšanai.  Atdodu jau par sviestmaizi.
Pie viena runājot - kopš kura laika Blaumanis, Gijs de Mopasāns un Šekspīrs ir makulatūra?
2. Zinu, ka mūsdienu jaunatne lasa un lasa daudz. Ne tā, kā 90jos, kad datorsaloni un citas tamlīdzīgas vietas bija pārņēmušas tolaiku jaunatnes prātus un veselo saprātu. Tik īsti vēl neesmu uzķērusi, ko lasa mūsdienu jaunais cilvēks. Jo grāmatas no manis paņēma apmēram mana gada gājuma cilvēki. Plus mīnus.
Ko lasa 30gadnieks un kas īsti viņu interesē? un 20gadnieks?
3. Nezinu, ko lasa cilvēks, kas spēja Margaritas Mičelas grāmatu Vējiem līdzi nosaukt par lubeni. Tā tomēr nopietna grāmata par cilvēku attiecībām, karu un spēju izdzīvot pēc kara. 
4, Veidojot rakstus par LFFB  ievietotajiem rakstiem, veidoju arī linku uz konkrēto rakstu, Diemžēl šie linki vairs nestrādā, jo pati lapa divas reizes ir nomainījusi savu dizainu, Diemžēl jaunajā versijā nav iestrādāts meklētājs, ar kura palīdzību varētu atrast minētos rakstus un pārlinkot. Tā ka interesentiem nāksies parakāties pa jauno lapas variantu, lai ko atrastu. Pati arī rakājos. Un pie viena - lapa ir darba procesā, pagaidām darbojas tikai iespēja ievietot rakstus. Pamazām nāks klāt visādi jaunumi un labumi.
5. Gribētos tomēr sastapt lielāku aktivitāti pie grāmatu atlases, jo tur tiešām nav sliktas grāmatas.
6. Jūtu, ka daudzi lasītāji jau krietnu laiku seko maniem rakstiem. Tāpēc pie viena gribētos uzzināt, kas viņus aizrauj manā blogā un ko vēl viņi gaida no manis. Jo rakstu un aprakstu to, ko redzu un domāju.

12 comments:

  1. Uz Šveiku nepaspēju :( Man laika gaitā 2. daļa ir kaut kur pasējusies.... :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man ir bijis, ka ir viena daļa vecā izdevuma, otra jaunā. bet tad atkal atradās :D

      Dzēst
  2. Varbūt tevi kas cits no tā saraksta varētu ieinteresēt? Tik raksti tam postam ast;e, jo tā būs vieglāk orientēties un uzreiz atzūmēt "aizsisto" grāmatu. :)

    AtbildētDzēst
  3. 5) - tas, ka Tu nepārtraukti apgalvosi, ka tur ir tiešām interesantas grāmatas, nemainīs to, ko cilvēkiem vajag. domā, viņi izlasa pirmo reizi - nu, neinteresē. tad viņi lasa vēlreiz - ē, tur esot interesantas grāmatas. paskatās - jau sāk interesēt. un tad, kad trešo reizi viņiem uzraksti, ka ir tiešām interesantas, viņi pēkšņi metas visas ņemt pēc kārtas... tak lasītkārie paši zina, kas viņiem vajadzīgs un kas ir interesants.
    6) - a vells viņu zina, kāpēc lasu. vienkārši lasu. Tu dzīvo diezgan citādi nekā es un manējie. nu, un reizēm var pavilloties :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 6) - a vells viņu zina, kāpēc lasu. vienkārši lasu. Tu dzīvo diezgan citādi nekā es un manējie. nu, un reizēm var pavilloties :D +1 :)

      Dzēst
    2. Kāpēc lasi, tas jau laikam tev pašam labāk jāzina un mēz uz lietām, vietām un notikumiem skatāmies savādāk. Tas ir tikai normāli. Katra draugu, ģimenes u.tml. skatās savādāk, dzīvo pēc saviem iestatījumiem. Tas ir tikai normāli. Neesam jau robotizēta sabiedrība.

      Dzēst
    3. Nevajag taču apvainoties, ja viedokļi nesakrīt :) Katrs izsaka savu viedokli, kāds kulturāli kāds ne tik ļoti. Pieņem kā ir. Kas netīk "laid gar ausīm" i miers :)

      Dzēst
    4. viss ok, es reizēm par ātru aizsvilstos nereizē, viss ok, tu arī reizēm paskaties caur pirkstiem uz manu uzsprādzienu par kādu komentu. Kad pēc mirklīti apdomājos, sanāk visādi P.S.

      Dzēst
    5. Tev neienāk prātā, ka kāds to (varbūt) dara apzināti? :) Vienkārši tāpat, lai pakaitinātu tevi, lai pielietu eļļu ugunij... :)

      Dzēst
  4. ir jau ienācis prātā, reizēm gribas piegirezt skābekli visiem anonīmajiem, bet tas uz komentēšanu cietīs tie, kas nekacinās un grib normāli izteikt savas domas

    AtbildētDzēst
  5. hellou, cik tev te vispār neanonīmie komentē. un baigā atšķirība, vai tev ieraksta 'neanonīms' jānis bērziņš vai tiešām anonīms

    AtbildētDzēst
  6. neanonīmo ir kādi trīs, četri; anonīmie kāds bariņš. Man tomēr būtu patīkamāk runāt vai pastrīdēties ar konkrētu personu, nevis kaut ko bezcerīgi nezināmu.

    AtbildētDzēst