ceturtdiena, 2018. gada 16. augusts

Patīk - nepatīk/dublis 4

1. Patīk dzīvot pie dēla. Ir māju sajūta un savstarpēja saprašanās un iepriekšējo kļūdu piedošana. Galvenais - nesataisīt jaunas kļūdas. Bet tas ir abpusējs darbs. Nepatīk tas, ka reizēm jāpabēg nakšņot uz iepriekšējo mītnes vietu, jo atbrauc tēvs un tam ir iebildumi par manu atrašanos šeit. Kā ciemiņu viņš mani pieņem, kā pastāvīgi dzīvojošu - nee. Bet tas ir vecs kašķis, kuram nav risinājuma. Mēs vienkārši bijām ne tie cilvēki, kuri kādu laiku dzīvoja kopā.
2. Patīk, ka šī vasara man rit daudz labākos toņos nekā iepriekšējā, kas tomēr bija murgu murgs. Nepatīk, ka brīžiem atkārtojas murga recidīvs no pērnās vasaras. bet tas, paldies dievam ir tik reti un nelielās devās, ka kaut kā jau tieku galā un vasara tomēr kopumā ir jaukāka par iepriekšējo. Arī klimata ziņā.
3. Patīk, ka mani lasa un notiek diskusijas, kas visumā ir visai raibas. Nepatīk, ka pirms stundām trim kāds ir mēģinājis hakerēt manu blogu. Interesanti, kam par godu. Kas tad zina manu šejienes un vispār google konta paroli? Neesmu izplatījusies par savām parolēm. Un arī neesmu tik ievērojama persona, lai būtu vērts lauzties iekšā manā blogā. Kas grib piedalīties mana bloga piepildīšanā var taču pierakstīties sekotājos un tad pēc tam varu piešķirt tiesības še ko ierakstīt. Bet ne pārāk daudz, blogs tomēr ir mans un manām vājībām.
4. Patīk tas, ka manis iepostotais grāmatu saraksts pamazām retinās un daudzas grāmatas jau devušās pie jauniem saimniekiem. Nepatīk, ka tas notiek palēni.

2 komentāri:

  1. a lūk šie, nepareizie cilvēki... kas tad īsti bija, kāpēc jūs vispār sagājāt kopā, turklāt vēl bērnu radījāt? tas ir no sērijas - ai, nesanāca? jūs bijāt pārkarsuši un nesapratāt ko darāt? kas vēl?

    AtbildētDzēst
  2. No sākumā kā vienmēr bija jūtas, pēc tam tas viss kaut kur izplēnēja, palika uzskatu un dzīvesveida dažādības, kas traucēja sadzīvošanu par spīti bērnam, kurš jau bija pieteicies pasaulē. Principā uz beigām mūs jau īsti nekas vairs nesaistīja, izņemot bērnu. Tad kāpēc mocīt vienam otru? Pašķīrāmies, kad sākās kašķu sezona un sapratām, ka tā turpināt nevar, labāk šķirties un dzīvot savu dzīvi. bet 7 gadus tomēr nolauzām kopā.

    AtbildētDzēst