trešdiena, 2018. gada 8. augusts

Raibumi

1. Rīti jau sāk palikt vēsi. Drīz laikam uz nakti būs jāsāk vērt logus ciet. Augusts ieskrējies un ir tāda sajūta, ka vasara ir beigusies, kaut arī tīri teorētiski vēl ir vasaras mēnesis un īstenais rudens iestājas kaut kur septembra beigās.
2. Pagaidām rādās, ka puika baidās no sarunas ar manu māsu, lai atrisinātu to konflikta situāciju, kas viņiem bija izveidojusies n gadus iepriekš. Pagaidām tikai plātu rokas, jo puika jau liels, kājas līdz zemei sen jau izaugušas. Ceru, ka šo divu nedēļu laikā, kamēr māsa ir Rīgā, viņiem izdosies izrunāties.
3. Man patīk rīti, kad visi vēl guļ, bet es klusi savā nodabā ņemos ar kompi. Tad ir miers un klusums, dienas darbi vēl nav ieskrējušies un var savas lietas sakārtot vismaz neta vidē.
4. Jaunnedēļ braucu pie ārsta pēc papīriem un pēc tam uz deāku grupu pagarināt. Šoreiz uz pieciem gadiem. Ir savs funs izmantot invaliditātes priekšrocības. Šis tas sanāk pa lēto. Ne tikai ceļš visā Latvijā braukājot ar sabiedrisko transportu. No sākuma bija neierastuma sajūta pie transporta vadītāja pērkot biļeti ar trim nullēm, nu jau pa šiem trim gadiem esmu pieradusi pie šīs ērtības,
5. Tantuks, kurš dzīvo stāvu virs mums, no rītiem mierā neliekas un ar savu spieķi baigi dauzās gar logu, ja kāds no mums iedomājas virtuvē uzsmēķēt. Ja smēķējam manā istabā pie atvērta loga, šādu problēmu nav.

3 komentāri:

  1. ir ir savs funs.
    neizskatās, ka šeit vajadzētu...

    AtbildētDzēst
  2. sēdi uz pabalsta, gan mēs sametīsim ;P

    AtbildētDzēst
  3. atvaino - pabalsts un pensija ir divas dažādas lietas. :)

    AtbildētDzēst