trešdiena, 2018. gada 8. augusts

Vēl šis tas

Jau ceturtais ieraksts šodien, bet tas nekas. Kaut kā pārcietīšu un ir ko teikt. Nedaudz iz dzīves un kādam var noderēt.
Dēls rīt oficiāli šķir savu laulību, kura pastāvēja drusku vairāk par pusotru gadu, kaut arī kopā viņi bija gadus četrus. Tiesa. pa vidu bija mazs attiecību pārrāvums, pēc kura viņi atkal sagāja kopā un pat apprecējās. 
Bet kur šajā storijā ir sāls - ja pāris pajūk un pēc tam atkal mēģina saiet kopā un lāpīt attiecības, tās apriori ir nolemtas neveiksmei un kraham. Pati to esmu piedzīvojusi un paziņu vidū arī šādi gadījumi ir bijuši un pastāv. Savā ziņā likumsakarība, kas jāņem vērā, veidojot attiecības. Vecā gudrība, ka salīmēta krūze ir tikai salīmēta krūze un nekas to nepadarīs par vienotu veselumu.
Kad ir pajukušas attiecības, ļoti jāpiedomā pie tā, vai vērts atkal saiet kopā. Jo pajukšanai ir bijis kāds iemesls un diezin vai kas ir mainījies šajā iemeslā, kaut arī cilvēki paši ir pamainījušies mazuliet. Jebkurā gadījumā nav garantijas, ka attiecības ar laiku neieies atpakaļ tajā pat gultnē, kas bija par iemeslu pajukšanai jau pirmajā reizē.
Mans padoms - nekad nemēģiniet atjaunot attiecības, kas reiz ir jukušas.

6 komentāri:

  1. Kāpēc tā sanāk, ka gudrie attiecību padomi visbiežāk nāk no cilvēkiem, kuriem pašiem nav attiecību?

    AtbildētDzēst
  2. Kas tev teica, ka man nav attiecību? Es par tām vienkārši nerunāju.

    AtbildētDzēst
  3. tu pati to esi pieminējusi savos ierakstos. un jā, protams, dēla attiecību iztirzājums pa vairākiem ierakstiem ir pilnīgi normāli

    AtbildētDzēst
  4. Nu, esmu laikam kur sapinnusies. Bet ceru, ka taps piedots.

    AtbildētDzēst
  5. piedošana dēlam jāprasa nevis lasītājiem, kas lasa šo visu ziepeni graužot popkornu

    AtbildētDzēst