svētdiena, 2018. gada 2. septembris

Ir rīts

Ir rīts un vakardienas skumjas kaut kur izplēnējušas. Protams, palicis kāds nosēdums, bet ceru, ka tas drīzumā pāries. Vienkārši ir jādara kas jādara un viss. 
Jāsakārto sava dzīve tā, lai spētu un varētu, lai varētu paspēt izdarīt visu, kas no manis prasīts šajā dzīvē un varbūt pat vairāk.
Vakar pie dēla bija kārtējais tusiņš - galda lomu spēle, kuru vadīja viņa draugs, kurš pie mums  dzīvo. Pati tajā visā nepiedalījos, bet dažas bildes uztaisīju, Tās vēlāk pārlādēšu kompī un ievietošu šeit.
Man vispār patīk, ka pie mums nedēļas nogalēs kaut kas notiek un salasās tauta uz kādu pasākumu. Pārsvarā tās ir kādas galda spēles. Protams, viņi neiztiek bez aliņiem, bet pamatā tomēr notiek spēle un dzeršana aiziet kaut kur otrajā plānā. Bieži alus pat paliek pāri. Kā šajā gadījumā. Ledusskapī vēl pat ir dažas bundžas, ja nu kādam uznāk paģiras.
Bet tādas es neesmu manījusi pēc viņu spēlēm. Alum ir tā labā īpašība, ka viņš ātri sāk izdalīties no organisma un sākas masveida labierīcību apmeklējums.
Vispār man šīs sanākšanas patīk, tā ir sava veida tradīcija, kas ieviesusies šīs vasaras gaitā. Jā kādu nedēļas nogali sanākšana izpaliek, liekas, ka kaut kas nav kārtībā un ir nepareizi.
Sajās nedēļas nogalēs viņi ne tikai spēlē, bet arī garāmejot apspriež grāmatas, kas lasītas par spēles tēmu un rodas daudz interesantu viedokļu, Man, otrā istabā esot, ir interesanti viņus dzirdēt un klausīties visus viedokļus un notikumus,

3 komentāri:

  1. ēm... kādā ziņā tā ir 'laba alus īpašība', ka 'viņš' sāk ātri izdalīties no organisma? (atšifrēju - tā kā alū ir daudz ūdens, ātri gribas izmīzt to ūdeni - kā tas ir LABI?)

    AtbildētDzēst
  2. vienkārši pēdējā laika komentāri sludina kaut kādu 'labu' alkohola dzeršanu. sanāks bērni te un salasīsies muļķības. alkohols ir alkohols, mīšana ir mīšana, ogļskābā gāze ir ogļskābā gāze. beidz sludināt cilvēkiem glupības.

    AtbildētDzēst
  3. man organismā notiek kaut kas īpatns - dzeru ūdeni litriem, bet tualetē aizskalojas maz. kā iedzeru to bezalko, tā viss notiekās un ūdens izdalās ļoti daudz. Pagaidām nezinu citu veidu, kā izdalīt no organisma to ūdeni, kas kaut kur uzkrājas un negrib izdalīties.

    AtbildētDzēst