piektdiena, 2018. gada 14. septembris

Par darbu un citām lietām

1. Nav tā, ka pie mums nevar atrast darbu. Mans dēls un liela daļa viņa vienaudžu ir iekārtojušies darbos, kur pilnīgi oficiāli strādājot 500 eiro ir mazākā summa, kas tiek saņemta uz rokas. Lielākai daļai sanāk pat vairāk. SS'ā ir pilns ar darba piedāvājumiem, dažviet pat sola 700 uz rokas pēc nodokļu nomaksas. Tik viena nelaime - man tādas vietas neder. jo nezinu angļu valodu. tās ir vietas jauniešiem līdz 30 gadiem, kuriem ir pamatīgas šīs svešvalodas zināšanas. Bet pat es varu tur ko atrast, beigsies tik manas peripetijas ar poliklīniku un skaidrība, kāpēc analīzes ir sliktas, atsākšu sev piemērota darba meklējumus.
2. No nākošās nedēļas un kādu laiku atkal nāksies braukāt ar "ausaino" biļeti, jo mani papīri grupas pagarināšanai vēl nav izskatīti, kaut arī iesniedzu tos noteiktā termiņā. Trūkstot darbinieku, tāpēc viss iekavējas. Būšot skaidrība vai nu septembra beigās vai oktobra sākumā. Tā ka vēl pat nezinu, kad saņemšu nākamo pensiju - oktobrī vai novembrī.
3.Māsa atbraucot no Nīderlandes pārlaist še ziemas sezonu arī bez darba nemētājas, kaut ko uz tiem dažiem mēnešiem viņa atrod ko darīt pilnīgi oficiāli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru