ceturtdiena, 2018. gada 11. oktobris

Man tomēr patīk kaķi

22 komentāri:

  1. Tad skaidrs, kāpēcx tu visu laiku par skēdrnēm murgo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es pālī un ar aizvērtām acīm rakstu 5x labāk par šiem murgojumiem.
      beidzot pārstāj melot sev - tev ir problēmas ar alkoholu un to var redzēt no ieraksta uz ierakstu.. viens ieraksts praktiski bez kļūdām, nākamajā ir šausmu elle.. komentāros arī - piecos vārdos divas kļūdas.. pirms gada tu to novēli uz beigto datoru (lai gan burti juka jauktā secībā), nesen atzinies, ka pirms gada turpināji plostot.. es varu saderēt, ka vēl pēc gada atkal būs "atzīšanās".

      no šejienes arī ir bailes pazaudēt grupu un bailes netikt pansionātā, jo problēmas ar zaļo pūķi neatkāpjas.

      Dzēst
    2. Klau, man drukas kļūdas ir pastāvējušas vienēr. Arī tajos arhaiskajor textos, kurus neesi lasījis. Varētu tev noskaitīt 100 un vienu iemeslu, no kurienes tās rodas, bet tev jau tik vai tā ir pofig. Vismz necenties novelt visu uz skārdenēm, kas, liekas, ir tavaproblēma, nevis mana.

      Dzēst
    3. Klau, tev nešķiet, ka visa tava dzīve sastāv no vieniem vienīgiem attaisnojumiem? viss ko no tevis var dzirdēt ir attaisnojumi par jebko, ko tev cilvēki iesaka. pie tam ieteikšanas tonis no anonīmo puses ir pasliktinājies tieši pēc tā, kad tu sāki attiekties pret ieteikumiem un ieteicējiem kā pret kretīniem, kas tevi aizskāruši personīgi.

      un par kļūdām - tik tiešām ir grūti pārlasīt to vienu teikumu? tev kļūdas ir nepārspīlējot - vismaz divas katrā teikumā. tik tiešām tava nespēja ir tik liela, ka uzrakstot teikumu tu to nevari vienkārši pārlasīt vēlreiz?

      Dzēst
    4. Var au būt, katev ir taisnīnb. Bet man ir kaut kāda nenoteikta lrģija pret cilvēkiem, kuri baidās nosaukt savu vārdu in spēlējas anonķmi. Varbūt tāpēc anonīmos aizrādījumus kaut kā ignorēju un īpaši neņemu vērā.Par to jauesmu cepusies krietnu laiku. Cienu cilvēkius, kuri nebaidās nosaukt savu vārdu diskusijā pat tad, ja man viedoklis nav pie'bemams.

      Dzēst
    5. 8 kļūdas un trīs no tām ir pirmajā teikumā! Nosauc kaut vienu argumentu, lai kāds tev jebkad ticētu, ka tu nelieto šmigu rakstot???

      Dzēst
    6. es jau sen esmu teikusi, ka man reizēm ieklibo gramatika visās valodās, kuras zinu. turpat šmigu nevajag. cenšos rakstīt ātri un nepārbaudu uzrakstīto. mana vaina.

      Dzēst
    7. izskatās, ka tu raksti ar aizvērtām acīm. tiešam tik grūti pārlasīt to ko esi uzrakstījusi? tu te raksti kā caurām dienām skaties seriālus, tai pat laikā tev nav burtiski 5 sekundes pārlasīt divus teikumus..

      Dzēst
    8. neteiksim, ka caurām dienām tos seriālus skatos, bet bieži gan. Bet par uzrakstītā teksta pārlasīšanu aizrādījums vietā.

      Dzēst
    9. tu atvainojies, aizbildinies un soli uzlaboties jau pusotru gadu, bet reizēm paliek tikai un vienīgi sliktāk

      Dzēst
    10. Tur jau ir tā lieta, ka reizēm. :)

      Dzēst
  2. Man paīk raxtītyhu beez drugas klīūdam

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. bet tu neiespringsti. savā blogā var rakstīt, kā grib un ko grib. i komentāri nav jālasa

      Dzēst
    2. par to anonīmismu. kas tev mainīsies, ja zināsi, ka tekstu raksta Jānis Ozoliņš? nekas. ne Tu viņu zini, ne mēs tevi personīgi zinām. ja Tev vajag smilšukasti tikai zināmiem cilvēkiem, tad attiecīgi arī maini iestatījumus

      Dzēst
  3. P.S. bet tomēr tēma bija kaķu bildes. vai mēs neesam aizgājuši kaut kur garām tēmai?

    AtbildētDzēst
  4. Vispār te ir kaķu bildes, bet mēs savā diskusijā esam kaut kā no tiek kaķiem prom aizgājuši un diskutējam ne par doto tēmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir normāli, tas pieder pie lietas. Ja uz sētas ir rakstīts XY*, tas nebūt nenozīmē, ka to tu tur arī atradīsi

      Dzēst
    2. Man tas īsti pareizi neliekas, kā arī salīdzinājums ar neveiksmīgiem uzrakstiem uz sētas. Kaut kā šitā tipa diskusijas varētu rasties pie citiem, strīdīgākiem tematiem, nevis pie pūkzvēru bildēm. Manuprāt, ne tā vieta un ne tā tēma.

      Dzēst
  5. Salīdzinājums vai pareizi / nepareizi tas nu ir katra paša "izpratnes, samaitātības un gaumes jautājums". Es to minēju tikai kā alegoriju. Rodas jautājums - ar ko šis temats ir sliktāks vai labāks par pārējiem, lai šeit nevarētu "bīdīt" cita tipa (kā tu saki) diskusijas? Vai ir kādi noteikti kritēriji? Galu galā, ja nevēlies lai komentē kādu rakstu, atslēdz komentēšanas iespējas. Ja reiz nav atslēgts, tad, lūdzu, nebrīnies un ļauj tautai izpausties. Dažam varbūt gribas padiskutēt, citam izvilloties, nolaist tvaiku vai pakaitināt tevi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. varb'ut tev taisn/iba, bet gribas vair'ak tos, ar kuriem sarun'aties un diskut'et, nevis tos, kas ielien kaitin'at.

      Dzēst