sestdiena, 2018. gada 10. novembris

Kokteilis

1. It kā klimats kļūst pie mums siltāks, bet man nepatīk, ka lielāko gada daļu nākas tuntulēties un laiks saules un ūdens peldēm ir ļoti mazs. Pavasara - vasaras sezona ir par īsu un par maz.
2. Patīk aizmigt un pamosties, kad mājās ir cilvēki. Vienalga, cik daudz un kurās istabās atrodas. Galvenais - nav vientulības sajūta un varu jebkurā brīdī pieiet pie kāda un nedaudz aprunāties.
3. Joprojām apgūstu sava mobilā funkcionalitāti. Pagaidām ar sazvanīšanos un fotografēšanu iet uz labo pusi. Liela daļa no bildēm, kuras še ielieku, ir fotografētas ar mobilo. Tiesa, gribētos kārtīgu fotoaparātu, ar kuru daudz ko var "pievilkt" tuvāk. Bet tas laikam ir laika jautājums.
4. Skatos pa otram lāgam filmās, kuras jau esmu skatījusies un par kurām rakstījusi. Kaut kā pietrūkst skatīšanās procesā. Varbūt tas, ka skatos atkārtoti, varbūt kas cits, Grūti pateikt. Bet tas pats seriāls Andromēda ar Kevinu Sorbo galvenajā lomā kaut kā neaizrauj. Jau ar grūtībām noskatījos Herkulesa piedzīvojumus līdz beigām. Tiesa, tagad gaidu Midsomeras slepkavību 20 sezonas pilnu tulkojumu krievu valodā. tas šķiet interesanta un katra sezonas sērija ir vairāk kā stundu gara.
5. Rīt jāpavazājas pa pilsētu - Lāčplēša dienai veltītie pasākumi tomēr būs diezgan daudz un internetā noskaidroju, ka ieeja rīt Larvijas Nacionālās vēstures muzejā vispār būs par brīvu. Ja būs kompānija, centīšos izmantot izdevību. Vienai vazāties kaut kā neinteresanti.

2 komentāri:

  1. Es laikam ko nesaprotu... 1. punktā tiek rakstīts, ka paliek siltāks, bet tai pat laikā tur pat tiek piemetināts, ka biežāk nākas tuntulēties! KĀ??? JA ir siltāks vai tiešām tad ir biežāk jāģerbjas siltāk (jātuntulējas?)??
    3. Vislabākais un lētākais paņēmiens "pievilkt" tuvāk ir ar k2.

    AtbildētDzēst
  2. ir izeja -- doties uz citu klimatu. vai arī negausties.

    AtbildētDzēst