sestdiena, 2018. gada 8. decembris

Kaut kas vispārīgi

1. Pirms divām nedēļām uzkrita sniegs un bija par kaut kādi mīnusiņi. Šonedēļ sniegs pakūst un piesnieg klāt. Uz riņķi vien. Žļurga no ziemas. Ja tāda pieturēsies visa ziema, prieka nekāda. Tad jau labāk ziemu bez sniega un mazos plusos, nu kaut vai ap nulli. Ar slēpēm tālāk par pirmo stabu neesmu tikusi, ragutiņām esmu vai nu par vecu vai par jaunu - no kuras puses paskatās. Senajiem latviešiem jau reiz senos laikos bija tradīcija savus vecajos uz mežu ragutiņās ziemā aizvest, lai nav lieka mute jābaro.
2. Pa ilgiem laikiem atkal eju uz dienas centru uz visām nodarbībām. Reiz tā darīju pirmsākumos, lai saprastu kas ir kas. Tagad atkal uz visām nodarbībām sportu ieskaitot. Ir kas savādāks, nekā tolaik, kad tiksi sāku piestaigāt uz to centru. Patīkami, ka pakalpojumu klāsts atveseļošanās procesam attīstās uz labo pusi augšupejošā progresijā. Par šo centru esmu jau rakstījusi. Un raksts ir nostrādājis - kādam ir palīdzējis atrast palīdzību.
3. Apmeklējot centru, ir skaidrs, ka man tur viss beigsies īsi pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada. Vai kāds darba devēja ņems jaunu darbinieku šajā pirmssvētku laikā? Nezinu, īpašas cerības nelieku. Visticamāk, nāksies darbu meklēt pirmajās dienās pēc Jaungada svinībām.
4. Interesē visi pasākumi, kuri varētu notikt ziemas periodā, ieskaitot Šerloka Holmsa dzimšanas dienu. Esmu dzirdējusi jaukas atsauksmes.

4 komentāri:

  1. Njā... visi solījumi pārlasīt tekstu un pavērot kļūdas pa tukšo... Jau pat virsrakstā ir kļūdas!!!!

    AtbildētDzēst
  2. Nu ja - gaddās, gaddās... Varbūt nevajag rakstīt, ja gaddās tik bieži?

    AtbildētDzēst