pirmdiena, 2019. gada 3. jūnijs

Sīkpārdomas, kas sen nav bijušas

1. Nav tāda īsti vasarīga noskaņojuma. Pat nezinu, kāpēc. Vēroju, kā aiz loga papeles savu pūku izdāļā pa labi un pa kreisi, saulīte spīd, viss ir zaļš un ir pietiekami silti, bet vasaras noskaņojuma nav. Esmu viena 3 istabu dzīvoklī kopā ar kaķi un pūlos apgūt šo platību un vakaros nebaidīties no visādiem trokšņiem. Katrā gadījumā vienā no maniem iepriekšējiem postiem bija ieviesusies neprecizitāte - meklēju kompanjonu vismaz vasaras mēnešiem (vai līdz tam laikam, kamēr atradīšu darbu) jo no savas pensijas izvilkt, kamēr dēls ir Ukrainā, maksu par šo dzīvokli izvilkt nevarēšu.
2. Pie viena neatteiktos no kompanjona rītdienai braucienam uz VID Talejas ielā Mežparka pusē. Tur var būt ahūnas rindas un rindā sēdēt bez kompānijas ir visai nomācoši. Visi paziņas un draugi, ka jau darba dienā, ir ar kaut ko aizņemti, bet man pietiek ar vientulību vakaros. Pie viena atpakaļceļā jāieskrien kapos pie tēta un mammas un jāapkopj kapavietas. Tad visas parējās būšanas, ja kompānija atradīsies.
3. Par spīti savai depresijai un sliktajam noskaņojumam tomēr izlienu no mājas un dodos uz kādu pasākumu. Jau esmu bijusi četros pasākumos un nemaz tik slikti nejūtos, kad esmu cilvēkos un kaut kas apkārt notiek. Centīšos izmantot visas vasaras iespējas un apmeklēt pēc iespējas vairāk pasākumu.
4. Darba meklējumi turpinās visos iespējamos veidos un ceru, ka kaut ko atradīšu.
5. Ir baigi nomācoši kļūt atkarīgai no kompānijas, bet arī tas ir jāiemācās. Citādi var galīgi nojūgties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru