otrdiena, 2019. gada 6. augusts

Dažas pārdomas pie rīta kafijas un cigaretes

1. Sen ir pagājis tas laiks, kad savas pārdomas rakstīju ar skārdeni blakus. Tagad kafija un cigarete. Nezinu, vai tas sanāk lētāk, bet galva skaidra un tt. Tomēr atrodas kāds vai kādi, kas man skārdenes joprojām piemin. Tāda sajūta, ka paši uz tām uzsēdušies un netiek vaļā, tad arī gatavi citiem par to uzbraukt.
2. Jaunnedēļ dodos pie ārsta un spīd kārtējā slimnīca (ka man tās ir apnikušas!). Neko nevar darīt, veselība jāpielabo, lai var turpināt darba meklejumus. Tādu darbu, kas būtu man pa spēkam, ko varētu veikt. Reiz jau izteicos, kādus darbus spētu veikt. Kam interesē, pameklējiet caur meklētaju rakstu, kas saucas "Par darbu runājot". Ceru uz Rīgas svētkiem tikt brīvībā un ko no šiem svētkiem izbaudīt. Ja ne, tad nāksies sadzīvot un apmeklēt tos pasākumus, kas notiks pēc tam.
3. LFFB meklejam jaunus veidus, kā rīkot pasākumus un piesaistīt, iesaistīt cilvēkus, kam patīk fantāzijas un fantastikas žanrs. Diemžēl divi pēdējie biedrības priekšsēdētāji amatā stājās ar lielām ambīcijām un vēlmi mainīt pasauli, bet ciks vien sanāca. Atkal nākas bīdit un bakstīt vai vilkt ko pašai. Ļoti ceru, ka tuvākā laikā daudz kas uzlabosies.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru