otrdiena, 2020. gada 24. marts

Dažas lietas, kas man nepatīk

1. Pirmkārt jau tas koronas vīruss. Tā dēļ visur dzīve praktiski apstājas. Zinu, ka būtu muļķigi koronas epidēmiju salīdzināt ar gripas epidēmiju, bet gripas uzliesmojuma laikā dzīve neapstājas. Un, cik man zināms, gripai ir daudz vairāk letālu iznākumu, nekā pašlaik ziņo par to koronas vīrusu un tā sekām. Man iebildīs, ka pret gripu esot vakcīnas izstrādātas. Tik nesaprotu jēgu no tām. Vispirms jau, ne visi potējas un pie viena gripas vīrusam esot tendence mutēt un pērnā gada pretgripas vakcīna var nederēt šī gada gripas paveidam.
Ar to koronas vīrusu puspasaulei praktiski samazinājusies aktivitāte un ekonomikas rādītāji. Tas laikam dotajā brīdī vienīgais ieguvums no karantīnas, kura vēl kādu laiciņu vilksies.
2. Netieku uz Rīgu, lai kā gribētos - cilvēks, kurš dotu naktsmājas, ietramdīts no šī vīrusa un tik pēc tā beigām varēs ko atļauties.
3. Ir iebildumi pret pašreizējo dēla pasiju. Zinu, ka daudzi teiks, ka vīra matei nekad nepatīk dēla izvēle. Bet es vienmer esmu bijusi laipna un pretimnākoša jebkurai dēla izvelei. Tik dēls vienmēr visās izjukušās attiecībās vainos mani, nevis ieskatīsies sevī un tajās attiecībās, kuras viņš piedāvā savai sievietei. Bet nu tā ir pagara un neviennozīmīga saruna, kuru šeit nav vērts izvērst plašumā.

3 komentāri:

  1. Ja jau zini, ka ir muļķigi salīdzināt korona vīrusu ar gripu - KĀPĒC salīdzini????! Un kā samazinājusies aktivitāte un ekonomikas kritums var būt ieguvums? KĀ??? Netiec uz Rīgu? a kur pamatojums vajadzībai tur tikt? Sēdi mājās un nevazājies apkārt! Karantīna ir visiem citiem domāta, pareizi?! Un priekš kam iesākt tēmu, ja par to neraksti, kur ir loģika? (es šeit par 3.punktu!)

    P.S Varbūt tak derētu kaut nedaudz padomāt un pārdomāt kas tiek rakstīts, nevis rakstīt pilnīgas muļķības.

    AtbildētDzēst
  2. Es gribētu manīt pamatojumu šim "Ar to koronas vīrusu puspasaulei praktiski samazinājusies aktivitāte un ekonomikas rādītāji."

    P.S. koronavīruss nevis koronas vīruss, bet tas tā

    AtbildētDzēst
  3. Domāju, ka katrs var rakstīt ko vien grib. Tas, ka nesakrīt viedokļi ir pilnīgi normāli.

    AtbildētDzēst