svētdiena, 2020. gada 24. maijs

Atkal Rīgā

Nepilnas divas nedēļas nebiju lielpilsētā, tagad, proti vakar, iebraucu atkal. Kk gribējās apstākļu nomaiņu. Rakstīšu par dažiem novērojumiem.
1. Kopš 12tā maija ir prasība visos sabiedriskā transporta līdzekļos lietot sejas maskas. Izbraucot no Ludzas vakardienas pēcpusdienā maskas redzēju tik pusvagonam. Tas pats trolejbusā uz nakšņošanas vietu. Un aizrādījumi kk neiedarbojās. Nihilistiska attieksme pret notiekošo vai pārliecība par savu imunitāti?
2. Maršrutā Centrālā stacija - Purvciems pa Aleksandra Čaka ielu redzēju daudzas pārmaiņas un darbību sekas dažu celtņu atjaunošanā, Bija patīkami to redzēt. Rīga mainās un pārkārtojas par spīti vīrusa pandēmijai.
3. Joprojām meklēju darbu uz dažām stundām/dienām nedēļā. Uz ko vairāk nevelku. Ir pirmspensijas vecuma un otrā grupa invaliditātei. tas ne visus darba devējus iedvesmos mani pieņemt darbā. Veikalā, kasē, neriskēšu strādāt - sveša nauda ir sveša nauda un negribas krist kārdinājumā.
4. Būtu ar mieru apmesties Rīgā komunālā dzīvokļa istabiņā par 70 eirikiem mēnesī (kur summā ietilpst gan īre, gan komunālie plus internets). To es vēl spētu pavilkt no invaliditātes pensijas.
5. Neatteikšos no stundu darba jeb pāris dienām nedēļā strādāšanai. Veikalus un smagu fizisku darbu lūdzu nepiedāvāt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru