otrdiena, 2020. gada 15. decembris

Jau trešais raksts šodien

  1. Jau trīs opcijās ieklibo fiziskā veselība pēdējas nedēļās. Līdz Jaungadam diezin vai ko spēšu mainīt esošajā situācijā. Finanses + gada nogales svētki. Janvāris laikam būs loti aizņemts ar gājieniem pie ārsta. Tā laikam būs saprātīgāk.
  2. Savā ziņā pat priecājos par aizliegumu brīvdienās un svētku dienās tirgot alkoholu. Tabakas, cigarešu un daudzu saimniecības preču tirdzniecības aizliegums gan rada neizpratni. Ja alkohols tālejošā procesā samazina tautas nodzeršanos ievērojot kaut šīs divas dienas. Tad kāpēc aizliegt tirgot daudzas saimniecības preces, tai skaitā saimnieciskā inventāra tīrīšanas lidzekļus? It kā būtu aizmirsts fakts, ka daudziem strādājošiem ir pagrūti nokļūt veikalā tā darba laikā vai arī noņemties ar mājas tīrīšanu citās nedēļas dienās.
  3. Kovida trakuma rezultātā ar šo pandēmiju mirušo skaitam daudzviet pieskaita arī tos, kuri miruši no citām slimībām vai vecuma kā tāda. Statistika tiek sakropļota par labu tiem, kam tas ir izdevīgi.
  4. Ne pirmo reizi rakstu tekstus, kas varētu būt strīdīgi un plaši komentēti. Tik ar tiek komentāriem ir kā ir. Jāpriecājas, ka kaut viens parādās. Par spīti tam, ka lapa tiek skatīta siezgan aktīvi. Skumji, ka rakstu, bet aprunāties nav ar ko.
  5. Jā, es čīkstu un brūžiem uzprasos. Bet vai kāda var ieteikt apternatīvu?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru