piektdiena, 2021. gada 23. jūlijs

Viskautkas par visu ko

 Domas dažādas par visādām tēmām. 

  1. Nekad nezvanu uz tiem telefoniem, neziedoju naudu tiem, kuri internetā lūdz līdzekļus kādam, pārsvarā ārstnieciskam mērķim. Un ne jau tāpēc, ka mani neaizkustinātu situācija, kurā nonācis lūdzējs. Ir divi iemesli - pašai ar to naudu ir kā ir un kā nu kuro reizi kā ari tas, ka nav izskaidrots mehānisms kādā lūdzējs kādam laika gaitā atdos šādi aizņemto naudu. Pati esmu radu, draugu, paziņu lokā, pat no bankām aizņēmusies līdzekļus kādam mērķim zinot to, ka pienāks laiks un man būs jākompensē aizņemtie līdzekļi. Savādāk nevar. Aizņēmums no sabiedrības ar interneta starpniecību arī ir jākompensē situācijai salabojoties. Tik kādā veidā tas tiks izdarīts? Laika gaitā atdotais parāds - kādā veidā? Naudiska kompensācija? Sabiedriskie darbi? Vai kā nu tur? Galu galā parāds nav brālis. Aizņemot svešu vienmēr ir jāatdod savējais. Radies iespaids, ka tie, kas aizņemas ar interneta starpniecību, nemaz nedomā par šādā veidā iegūto līdzekļu kompensāciju laika prizmā. Saņēmuši un cauri, aizmirstat, ka aizdevāt. Ne pārāk godīgi ņemot vērā līdzpilsoņu vidējo aritmētisko maksātspēju. Nu nav mūsu sabiedrībā tik daudz brīvo līdzekļu uz vienu iedzīvotāju.
  2. Par šo jau esmu runājusi, nedaudz atkārtošos. Nu nepatīk man visa tā ažiotāža ap seksuālām minoritātēm. Par daudz uzmanības. galu galā bez šīm minoritātēm ir arī citas minoritātes, kuras īpaši netrako, ja nav nu ļoti būtiska iemesla un būtiskas situācijas lai saceltu burkšķi - un arī tad pamatā ir konkrēts gadījums kurš jārisina. Galu galā - visi vispirms ir cilvēki, kuru primārās tiesības uz darbu, pajumti u.c. tamlīdzīgām lietām tiek ievērotas caurmērā vienlīdzīgi. Nu labi, dažās valstīs seksuālās minoritātes nedrīkst savas attiecības noformēt juridiski. Un kur tad problēma tās noformēt tajās valstīs kur tas ir atļauts. Kašers ar draugu (varbūt "draudzeni" - neesmu un pat negribu zināt viņu attiecību nianses) tā arī izdarīja. Un tagad dzīvo tālāk, neviens viņus netraucē. Katra guļamistabas dzīve attiecas uz katru individuāli un katra personiskā, intīmā dzīve kuras izteikts PIAR'ēšana jau ir ne pārāk pieklājīga. Protams, ja rodas situācija, kurā tas ir būtiski nepieciešams (informēt pielūdzējus/pielūdzējas lai nelolotu cerības u.tml.) tad nu tas citu starpā ir jāpasaka un miers mājās. Nav ko radīt vētru ūdensglāzē tukšā vietā. 
  3. Krietni nokaitinājuši tie, kuri nemitīgi lamā valdību par visu ko tā dara. Radies iespaids - lamāt valdību ka tik lamāt. Neatkarīgi no tās pilsoniskā sastāva. Bet pagaidiet - valdībā ir tāda kādu nu mēs esam savēlējuši deputātos kuri tad arī izveido valdību, ievēl prezidentu. Visiem tiem bļauriem gribas pateikt - nu tad ej politikā, valdībā un dari tā kā izbļauj, dari to kāda deputāta vietā ja esi tik gudrs valsts vadīšanas, politikas jomā. Ja nepatīk šī sasaukuma darbs, atrodi domubiedrus, ej valdībā un strādā tur. Bet ir tikai un vienīgi bļāvēji, kuri bļauj bļaušanas pēc.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru