ceturtdiena, 2021. gada 8. jūlijs

Nezinu

Skatos feisbuka rakstu lenti. Ir tik maz saturīga, vairāk kaut kas idiotisks vai arī ņemšanās gar poti un vīrusu, par un ap geju parādi, kura paredzēta augustā, un valdības pelšana. 

Nu, cik var ņemties ap vienu un to pašu.

Vīruss kaut kur te pat blakus ir, ar to ir jācīnās, katra valsts cīnās kā nu var. Geji bija ir un būs - kā nepareizi saāķējušies gēni jau attīstības stadijā. Valdība ir tāda, kāda nu savēlēta un paši vien pie vainas ir, ka tā ir tāda. Kur problēma atrast mehānismus kā to valdību nomainīt ja nepatīk?

Par poti - katram pašam jāizanalizē visi par un pret un jāpieņem lēmums.

Par geju parādi domājot. Interesanti, kā viņi justos, ja parādes maršrutā būtu tukšas ielas kā mirušajā pilsētā? Ja gar ielu malām nestāvētu neviena dzīva dvēsele, kas viņus pētītu? Iet gājienā taču lai parādītu sevi un "barotos" no malāstāvošo emocijām. Bet - ja neviena nebūtu? Tikai izmiris tukšums, pat veikali u.c. iestādes nestrādātu tajā laikā un vietā? Nedomāju, ka viņi justos komfortabli, jo nebūtu jau nekā ar ko diskutēt, kam izrādīties. Tikai tukšums un neomulīgs klusums. 

Par valdību - nu tiešām. Ko savēlējām, to arī dabūjām. Ja neapmierina šī, jādara viss iespējamais, lai nomainītu. Tik viens - jābūt pārliecībai, ka nākošā būs labāka. Kaut gan pie mums ir pierasts lamāt valdību neatkarīgi no tā, vai valdība ko dara labklājībai u.c. lietām vai nedara. Ka tik lamāt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru