ceturtdiena, 2019. gada 12. septembris

Mazas pārdomas trešo rīta kafiju dzerot

1. Tiem, kas manas bildes skatot redz mani ar pudeli kādā tur plānā, atļaušos atgādināt, ka es šajās situācijās esmu tikai taras turētāja un vaktētāja. Sen jau esmu pārgājusi uz bezalkoholiskiem dzērieniem. Paavisam cita sajūta no rītiem un nemoka paģiras. 
2. Tiem, kas bļauj, ka Draugiem.lv ir miris portāls, atļaušos atgādināt, ka viņi alojas. Tur dažādās tēmās notiek dažādas visai interesantas diskusijas. Tiesa, diskutē vidējā un vecākā paaudze, jaunatnes ir visai maz - tā visa pārsvarā tup Feisbuk'ā, kur diskusijas un tēmas nav pārskatāmas un daudzās lietās un vietās var apmaldīties bez lielas piepūles. Toties tiešām ir miruši forumi Faces.eu latviešu sadaļa un kurbijkurne.lv kurā sen nav redzētas saturīgas sarunas. Ir tikai ķeksēšanās un kaut kāda skaitīšana.
3. Man Ludza sāk apnikt. Visi draugu kontakti ir Rīgā un visi notikumi arī. Šobrīd nekas konkrēts Ludzā nenotiek. Toties Rīgā ir izstādes un mani ārsti. Arī uz pansionātu kārtojos Rīgā. Tas ir laikietilpīgs process, lai nokļūtu galvaspilsētā un ko nokārtotu. Pie viena vēl jāmeklē naktsmājas. Nogurdinoši un apnicīgi.

2 komentāri:

  1. Simtu gadu neviens nav komentējis tavas alkoholisma gaitas, kāpēc, lai kādam tas rūpētu

    AtbildētDzēst
  2. par alko runajot - zinu, ka sen ne ar vienu neesmu strīdejusies šajā sakarībā. Kaut kā pieminējās...

    AtbildētDzēst