piektdiena, 2020. gada 17. janvāris

Šodienas raibumi

1. Ludzā ir divas skolas - latviešu un krievu. Abas atrodas blakus, tām ir kopīgs sporta laukums. Skolas atrodas vienā no pilsētas nomalēm. Bērnus uz skolu no visas Ludzas vadā skolas autobuss.
2. Man patika Salaspils botāniska dārza perfekta sakoptība un tas, ka tur drīkst staigāt pa zālājiem. Tas ir ļoti ērti, jo var apskatīt zīmes pie kokiem ar to nosaukumiem.
3. Kaitina tas, ka pašlaik ir ažiotāža ap zviedru meiteni Grētu. Meitenei vajadzētu sēdēt skolas solā un mācīties, nevis braukāt pa pasauli un paust ne vienmēr zinātniski pamatotas domas. Pie atbildības jāsauc meitenes vecāki, kuri taisa PR no savas meitas tā vietā lai nodrošinātu viņai izglītību un normālu bērnību.

5 komentāri:

  1. Liecies ka nu mierā, miljoniem bērnu pasaulē neiet skolā, viens vairāk vai mazāk. Bez tam - šmuces ir par daudz, un tur nekāds zinātnisks pamatojums nav vajadzīgs. Zinātniekos tauta īsti neklausās, ar visiem viņu svešvārdiem un tabulām.

    AtbildētDzēst
  2. Var jau būt, ka liekos mierā. Vnk sakaitina bļaustīga un histēriska meitene un ažiotāža ap to. Labāk būtu likuši to meiteni mierā un veltījuši laiku un uzmanību bērniem, kam tas vairāk vajadzīgs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani joprojām kaitina kontrobandas smēķētāji, kuri dzīvo par manu nodokļos samaksāto naudu, kuri labāk būtu skatījušies uz to kā audzinājuši savus bērnus un tad spriedelējuši par globālām lietām, par kurām sajēgas nav vispār

      Dzēst
    2. Ja tas zīmējas uz mani, tad jau sen ka neperku kontrabandas cigaretes. Iztieku ar legalo piedāvājumu. Un bērns jau ir pietiekami pieaudzis ar divām augstākam izglītībam macoties budžeta grupā. Par tēmu runājot - akmentiņš Grētas vecāku lauciņā. Viņi savai meitai nodrošina nevis izglītošanoa bet gan dauzīšanos pa pasauli

      Dzēst
  3. vo, ja piecdesmigadīga tante no Bauskas braukātu apkārt, tad gan būtu labāk.
    tam bērnam nekas nenotiek un nenotiks.

    AtbildētDzēst