svētdiena, 2017. gada 6. augusts

Augusts

Ir tikai augusts, bet rīti vēsi kā rudenī. Biju izgājusi līdz veikalam sev ko ēdamu nopirkt vēlākam laikam, kad sagribēsies ēst. Pagaidām negribas. Piespiedu sevi apēst divas maizes šķēles, lai nebūtu zāles tukšā dūšā jādzer.
Tāds dīvains rīts - pirmo reizi pa ilgiem laikiem pamodos izgulējusies, neaizpampusi un nemiegaina. Pamodos atpūtusies. Un tāds dīvains miers sajūtās.
Vienīgais  vai tiešām vasara šogad neiestāsies un vēlais pavasaris līgani pāries rudenī?
Ar to mieru pat ir tā, ka mani ir pārtraucis uztraukt Anonīmais manu rakstu kometētājs, kurš pēdējā laikā ar saviem komentāriem ir apsēdis praktiski katru manu rakstu. Laikam jutīšos ļoti vīlusies, ja arī šim rakstam nebūs viņa ironiskā komentāra. Tik ļoti gribētos, lai viņš pārstāj baidīties no velns zina kā un beidzot paraksta savu teikto ar kādu konkrētu vārdu. Ir grūti sarunāties ar cilvēku un uztvert viņa teikto, ja viņš ir nesaprotami anonīms. Kā ezītis miglā nesaskatāms.
Nedēļa ir bijusi stresaina, nemiera pilna un varbūt šis svētdienas rīta miers ir loģisks noslēgums kaut kam satraucošam. Kaut gan vēl nav vakars. Līdz vakaram daudz kas var notikt.
Un kāpēc mani nepārsteidz un neaizvaino vakardienas čaļa īsziņa, ka viņam ir proba un šodien randiņš atceļas? Pati biju jau domājusi par to, ka es nemaz īsti nevēlos otru randiņu. Man nepatīk džeki, kas iedzerot 100 gramus jau pirmajā randiņā sāk runāt par seksu un tāpēc ir "jāatdzesē" no cikla, ka man tas nav aktuāli - ar ko pagadās un pirmo reizi vispār redzot. Un pie viena - pēc 300 gramiem "jāsaiņo" vilcienā un jāsūta mājās izgulēties, lai saprastu apkārtējo vidi.
Nezinu, ko cilvēks padomāja, kad visu laiku centos ieturēt distanci sarunās, bet vispār  vai nav vienalga? Viņš mani neieinteresēja. Un pie viena - pirmajā randiņā vest meiteni, sievieti uz lētām ieskrietuvēm... necool.
Jāāāā.... sāku par ļoti vēso augustu, pabeidzu ar vakardienas randiņa analīzi. Ha. Bet kaut vienu siltu nedēļu ļoti gribētos.
Piezīme 12os dienā: diena bojājas, garastāvoklis arī, vismaz rīta labsajūta ir izgaisusi. Bija jau paredzams.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru