svētdiena, 2017. gada 27. augusts

Pirmā diena Cēsīs

Vakar bruņojusies ar plabšetnieku, ibumetība paciņu (jo viens zobs periodiski īd) un zeķu pāri (?) devos uz autousu, kurš no autoostas atiet 9os no rīta uz Cēsīm.
Apstaigāju tikai nelielu gabaliņu no Cēsīm, bet izdevās jau līdz kādiem pusčetroem savākt visu dienas normu - 10 anketas.
Cēsinieki vispār ir atsaucīga tauta un rets bija tas dzīvoklis, kurā netiku iekšā. 
Par pašu pilsētu un anketēšanu kopumā izteikšos vai nu šobakar, vai rīt no rūta. Vieīgais - varu teikt, ka esmu priecīga, ka anketēšanai izvēlējos Cēsis, Tā pilsēta man ir mīļa jau kopš bērnības un tai ir savdabīga senattīguma aura. Viena no vecākajām pilsētām Latvijā. Pilsēta, kurā katrai ielai, katrai centra mājai ir sava vēsture un pastāsts.
Šodien došos turp atkal. Ir jāsavāc vēl 10 anketas.
Žēl, ka nefotografēšu pa ceļam. Man nav tā verķa, kas no mobilā telefona pārdzen bildes uz datoru. Nav vērts uzkrāt bildes un pēc ilgi domāt, no kurienes un kura laika tās ir bijušas un kā jāsagrupē.
Tas tāds īss ieskats vakardienā. Par šodienu un visu anketēšanu kopumā izteikšos, kā jau teicu, šovakar vai rīt no rīta.

5 komentāri:

  1. 12 kļūdas - un tās ir tikai sajauktu un izlaistu burtu kļūdas! nopietni? Izskatās, ka zaļais pūķis tomēr nelaiž vaļā

    AtbildētDzēst
  2. Šoreiz tā ir neuzmanība un nogurums. Ne jau vienmēr tas pūķis vaiīgs. Labi, ka norādīji iz kļūdām, tūlīt mēģināšu salabot.

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes komentārā 2 teikumi un tajos ir 2 kļūdas. Tiešām tik grūti, pirms spiest pogu "PUBLICĒT" pārlasīt vēlreiz? Un kļūdas arī nav izlabotas.. nav jau, protams, pienākums labot, bet nu parāda attieksmi pret savu lasītāju

    AtbildētDzēst
  4. tan nu man ir dikši jāatvainojas. turpmāk centīšos labāk visu veikt. Tās tiešām ir steigas un neuzmanības kļūdas. Pūķi nevajag vienmēr un visur vainot. Nākamos tekstus centīšos rakstīt ar daudz mazākām kļūdām.

    AtbildētDzēst
  5. kā var dabūt dikši?
    bet vispār jau vienalga. savā blogā kaut iksu ņ vietā raksti.

    AtbildētDzēst