trešdiena, 2017. gada 11. oktobris

Šodiena un rītdena

1. Rīt būs grūta diena un pat zinu kāpēc. Saņēmu pensiju un palaidu grožus nedaudz vaļīgāk. Protams, vispirms izdarīju prātīgās lietas un tikai pēc tam atļāvos sevi palaist ganībās. Ceru, no tā mana pareizrakstība neieklibos un anonīmajai A komandai nevajadzēs blusot manu tekstu.
2. Pensijas indeksācija uz pacēlumu ir vienkārši smieklīga - pieci eiro ar centiem. Nepilni seši eiro. Labi, ka man pa vasaru bija darbs un ceru uz ziemas mēnešiem arī kaut ko pasīku atrast. Lai izdzīvotu un parādus atdotu.
3. ss'ā meklēt piemērotu darbu ir laimes spēle. Tur var atrast visu ko, tikai ne to, kas vajadzīgs. Mēģināju arī Zip.lv (kas ir draugiem.lv atvasinājums). Tur tas pats - var atrast visu ko, tkai ne to, ko meklē. Tomēr ceru, ka izdosies atrast darbiņu uz nepilnu slodzi un nepilnu darba dienu vai kā citādi pēc norunas. Tā, lai abas puses būtu apmierinātas un vēl saprātīga naudiņa sanāktu. Gribas ātrāk no parādiem tikt vaļā.
Ir kādas idejas un piedāvājumi?
4. Rinda uz pansionātu vienkārši kaitina. Tā nekust. "Gaidiet, un jūsu cerības attaisnosies". Bet gribas ātrāk bīt pie vietas ar mājas un drošības sajūtu.

5 komentāri:

  1. ja jautā pēc darba, paskaidro, kāda izglītība, pieredze. nu, anketēšana nav nopietni. sveces liet arī. krievu tulkotāja, ok, filologs, bet krievu val. ne tur apjomu, ne cenas.

    AtbildētDzēst
  2. Ja prasi pēc izglītibas iad nepabeigta augstākā jurisidkā un ilggadīga darba pieredze sekretāres - lietvedes amatā. Net tagad meklŗju projrktu tipa darbus, kas nav ikdiena no zvana līdz zvanam.

    AtbildētDzēst
  3. P.S. pustumsā rakstu un jau atradu sev kļūdas. ceru, piedosi. Komentāros diemžēl kļūdas izlabot nevar.

    AtbildētDzēst
  4. juridiskā padomju laika? pati saproti, cik tā vērtīga...
    nezinu, kādus kursus vismaz iziet.
    ir traki, bet - ko Tu vari piedāvāt... fantāzijas biedrības lietvede gandrīz nevienu neuzrunās.nez, kasiere, nākamgad minimālā būs lielāka...

    AtbildētDzēst
  5. Juridiskā šolaiku. padomju gados bija citas nodarbes. Un lietvede pamatdarbā skolā, ja kas. fanrāzijas biedrība tik kā vaļasprieks,

    AtbildētDzēst