svētdiena, 2019. gada 20. janvāris

Janvāris

Ir tāda sajūta, ka janvāris ir pats garākais mēnesis gadā, kaut arī ir citi mēneši ar tādu pat dienu skaitu. Tikai ja pārējie paskrien kā vēja spārniem, janvāris velkas kā slims gliemezis uz bērēm. Pie viena mani draugi ir nolikušies kolektīvajā slimošanā un nav kompānijas kurp aiziet. Vienai nav pārāk interesanti.
Apakšīrniekam dotajā brīdī nav naudas, lai kurp dotos. Viņam taču jāmaksā par ieejas biļeti valsts muzejos bet kara muzejs man uz doto brīdi apnicis. Pārāk daudz reižu uz viņu esmu gājusi. Protams, varētu aiziet vēl un paķert apakšīrnieku kompānijā, bet viņam ir tendence gulēt līdz vēlai pēcpusdienai un tad jau nesanāk normāli izkasīties uz muzeju.
Tieši janvāris ir bijis tas mēnesis, kad visvairāk ir gribējies tupēt mājās un nekur neiet. Citos mēnešos tā tik izteikti nav. Pie viena šogad tā sniega ir pavairāk, kā citus gadus.
Īpaši jau neslinkoju pa māju, šo to padaru. Lielākā darīšana sāksies nedēļas beigās, kad māsa atbrauks no Nīderlandes atvaļinājumā un 28jā man jādodas pie ārst pēc nosūtījuma uz slimnīcu. Šoreiz uz Aptiekas ielas slimnīcas telpām, jo pagājušo pavasari drusku pārkāpu iekšējās kārtības noteikumus 20.nodaļā Veldres ielā un man uz to nodaļu tagad ceļš ir slēgts uz garu laika periodu
Par spīti visai nepatikai pret ziemu un janvāri it īpaši, priecē tas, ka sastopu daudzus, kas dodas uz tuvējo Biķernieku mežu slēpot. Pati neaizraujos ar šo sporta veidu, jo tālāk par pirmo koku neesmu tikusi nekad un slēpes vienmēr ir čupā.

8 komentāri:

  1. Visi ieraksti par to cik slikti, kas nepatīk, negatīvi.. tiešām nekā pozitīva dzīvē nenotiek?

    AtbildētDzēst
  2. Pozitīvais parādās fotogrāfijās, un to še salikts daudz.

    AtbildētDzēst
  3. Bildes nepasaka tavas domas, kā arī lielākā daļa bildes izskatās tā itkā būtu bildētas dzērumā (viss izplūdis, nav fokusa uz kādu konkrētu objektu, vairākas vienādas bildes, no lielākās daļas bilžu vispār nevar saprast, kas ir bildēts). Diemžēl fotogrāfijas izskatās vēl bēdīgāk nekā tavi ieraksti

    AtbildētDzēst
  4. Pagaidām trenējos bildēt un ceru, ka ar laiku kvalitāte uzlabosies

    AtbildētDzēst
  5. Atbildes
    1. Nu, tās ir tavas tiesības. Apgūstu savu modīgo mobilo ar fotografēšanas opciju un kā nu sanāk. Ceru, ka piešaušos un taps normālākas bildes.

      Dzēst