otrdiena, 2019. gada 1. janvāris

Jauns gads - jauns sākums

Gadumiju un svētku salūtu ar visu gadumijas šampānieti nogulēju. Līdz pusnaktij laikam jau izturēja dēls un viņa sieviete. Pati, mūsu apakšīrnieks un dēla pusbrālis pa tēva līniju ap deviņiem izdzērām uz trim vienu pudeli šampānieša (labi, ka bija divas - otra palika dēlam un viņa sievietei) un lēnām briedām uz gulēšanu. Nezinu, cikos "atlūza" viņi, es praktiski tūlīt pēc tam.
Toties jūtos izgulējusies un atpūtusies.
Iepriekšējā vakarā jaunatne bija "uzražojusi" visai vētrainu tusiņu un gada pēdējā dienā jutās ne pēc kā un ne pēc gadumijas svinētājiem. Man arī īsti nekur negribējās vilkties un ciesties līdz pusnaktij vienas šampānieša glāzes dēļ.
Tas tā, par vakardienu.
Par šodienu runājot ir plāniņš nekur no mājas ārā nelīst. Nezinu, vai izdosies.
Ar rītdienu, kas nu beidzot ir pirmā oficiālā darba diena jaunajā gadā un pēc svētkiem ir plāns sākt meklēt darbu kaut uz dažām stundām dienā divas - trīs dienas nedēļā. Vai izdosies mēneša laikā ko atrast - nezinu. Bet ceru. 
Kādreiz bija doma rakstīt tā, lai baltais runcis mani pieminētu savos blogāres apskatos. Tagad saprotu, ka man nemaz tik ļoti nevajag. Rakstu tik dažādi un haotiski, brīžiem ielieku tikai bildes. Jāpriecājas, ka mani tomēr lasa un izsakās par uzrakstīto.
Vispār plānu šim gadam ir daudz, cik no tā visa taps izdarīts, to laiks rādīs.

2 komentāri:

  1. nu, kā tad ar darbu? pati stāstīji, ka nav problēmu atrast :P

    AtbildētDzēst
  2. Tu domā, ka pirmajās dienās pēc nedēļu ilgas masveida svinēšanas ir jēga runāt ar potenciālajiem darb devējiem? Bet nu skatos ss'u, sūtu CV, pati šur tur iegriežos apjautāties, tā ka gan jau tuvākā laikā atradīšu kaut ko piemērotu. Neuztraucies, nav problēma.

    AtbildētDzēst