piektdiena, 2019. gada 31. maijs

Atkal meklēju

1. Šoreiz meklēju dzīvokļa biedru par 200 eirikiem mēnesī. Puika visu vasaru braukās apkārt pa ārzemēm un viena 3 istabu dzīvokli + kaķi nepavilkšu. Ir pagaidu internets, par stabilo sarunāsim īpašīgi un dalīsimies maksājumā.
2. Kaut patrāpītos darbiņš kaut uz pāris stundām dienā neliela ofisa apkopšanā, kādu papīru rakstīšanā (lietvedība, vietējā arhīva sakārtošanā). Vai arī kas cits uz nepilnu darba dienu, bet pilnīgi oficiāli ar visu līgumu un nodokļiem.
3. Joprojām meklēju pircēju ainavām, kuras gleznojuši latviešu mākslinieki. Tik  jāsazinās ar mani un jābrauc skatīties - kura glezna patīk un jāvienojas par cenu. Bildes ielikt patlaban nevaru, netieku galā ar savu mobilo.

6 komentāri:

  1. vai tad nu šobrīd darbu nevar atrast??? rīgā? protams, ja paļaujas tikai uz blogu, nezinu, cik darbadevēju te lasa...

    AtbildētDzēst
  2. Darba piedāvājumu jau ir daudz, tik ne visu varu veikt. Meklējos jau visās iespējamās vietās. Pagaidām nav sastapts tāds, ar kuru tiktu galā. Tomēr ceru, ka kaut kas sanāks un atradīsies.

    AtbildētDzēst
  3. No tiem 200 eirikiem pati arī plāno maksāt saimnieciskās darbības nodokli?

    AtbildētDzēst
  4. Atbildes
    1. Ko tieši? Ja tu izīrē sev piederošu īpašumu vai uz likumiska pamata savu pašreizējo dzīvesvietu likums paģēr, ka 10% jāmaksā valstij par saimnieciskās darbības veikšanu. Ņemot vērā, ka tu visu laiku par tiem nodokļiem te uzstājies, tad kā būs ar šo jautājumu?

      Dzēst
  5. to kārtos dzīvokļa īpašnieks. šajā gadījumā mani tikai palūdza sameklēt kādu, kas būtu ar mieru še mītēties kādu laiku.

    AtbildētDzēst