sestdiena, 2016. gada 16. jūlijs

Diētas

Nesaprotu tās dāmas, kurām ir normāla figūra, bet viņas, uzskatot, ka ir resnas, aizraujas ar visādām tievēšanas diētām. Vispār nesaprotu tās, kuras slimīgi aizraujas ar visādām diētām. Manuprāt, šāda aizraušanās ir nedaudz bīstama. Jo - kādu laiku slimīgi sekojot diētai un atsakot sev dažādus citus ēdienus, vienā mirklī notiek "noraušanās" un tad tiek pārēsts tas, no kā teorētiski bija notikusi atsacīšanās. Un tad rezultāts ir graujoši negatīvs - tiešām liekā uzkrājums organismā.
Es diētas atzīstu tikai tīri medicīnisku apsvērumu dēļ - piemēram, pēcoperācijas periodā, kad organismam pēc narkozes ir jāatjauno daudzas savas funkcijas.
Tagad pie viens ļoti reklamē tā saukto Stokholmas diētu, bet nekur internetā neesmu sastapusi tās aprakstu un iemeslu tās raīšanai. Ir tikai dažādu sieviešu sajūsminātās atsauksmes par šo diētu. Tad kas īsti ir šī diēta? Kārtējais reklāmas triks noteiktu produktu kategoriju reklamēšanai? Bet es tiešām neesmu pamanījusi šīs diētas sastāvdaļas produktu nosaukumos.
Manuprāt, visas reklamētās diētas vispār ir slēptas produktu reklāmas un neko vairāk tās arī nedod. 
Manuprāt, ja cilvēks ir izteikti resns, viņam jau pirmām kārtām kaut kas nav kārtībā ar vielmaiņu. Un šajā gadījumā ir nevis pašai jāķeras pie eksperimentiem ar diētām, bet pirmām kārtām jāgriežas pie ārsta - speciālista, lai sakārtotu vielmaiņas procesus.
Manuprāt, tomēr katram tir tik daudz miesas uz kauliem, cik nu viņam gēnos ielikts. Esmu redzējusi nu ļoti kustīgas un aitraktīvas apalītes, ka prieks skatīties. Un viņām svars netraucē labi justies un normāli kustēties. Pie kam tiek ievērota mērenība ēšanā, produktu izvēlē. Ēst taču var visu, tikai nevajag pārfosēt un pārēsties. 
Manuprāt, vilslabākā diēta ir naudas līdzekļu ierobežojums. Kad ir jārēķina ko un cik pirkt, lai "izvilktu" līdz nākošai naudas reizei. Tad cilvēks automātiski sekos produktu pirkumiem un ēšanas paradumiem. Un nebūs problēmu ar svaru uk ķermenis netraucēs kustēties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru