sestdiena, 2016. gada 9. jūlijs

Reklāmas televīzijā

Atšķirībā no interneta vides televīzijas reklāmas mani traucē. Ja interneta vidē reklāmas ir novietotas tā, lai netraucētu pamatteksta lasīšanai, tās pat var neievērot. Internetā es parasti tām nepieviēršu uzmanību, jo reklāmas ir novietotas kaut kur malā un citās tādās vietās, kurās bez īpašas gribēšanas un lapas izpētes vēlmes neieskatās. Arī manā blogā tās ir novietotas malā un tekstu neaizsedz un tam netraucē.
Toties televīzijā reklāmas dēļ tiek pārtraukts raidījums, filmas demonstrācija. Un cik no filmas, raidījuma mēs zaudējam uz reklāmu rēķina? Jo filmas, raidījuma laiks ie ierobežots un tam beidzoties jāsākas kaut kam nākamajam.
Es saprotu, ka ar reklāmām televīzijas pelna naudu savai darbībai. Bet vai tās nevarētu sagrupēt kā nebūt vienuviet vienā raidījumā? Ir taču tāds brīnišķīgs reklāmas raidījums kā Televeikala skatlogs, kurā tiek reklamētas dažādas preces. Un šo raidījumu var skatīties pēc principa "gribu/negribu". Es šad tas paskatos, jo tiek reklamētas tiešām interesantas mājsaimniecības ierīces.
Galu galā cilvēki ieslēdz pārsvarā televizoru, lai noskatītos konkrētu raidījumu, filmu, nevis neskaitāmās reklāmas, kuras ik pa laikam parādās filmas, raidījuma vidū. Tad sanāk piespiedu pīppauze, kafijas pauze vai kas tamlīdzīgs. Jo cilvēki grib redzēt filmu, raidījumu, nevis neskaitāmās reklāmas. Ja gribētu redzēt reklāmu, skatītos tās tajām atvēlētajā laikā citā laika sprīdī,

4 komentāri:

  1. Atsakies no TV vispār. TV ir kaut kas no pagātnes, kas mūsdienās vispār nav nepieciešams.

    AtbildētDzēst
  2. Protams, TV ir arhaisms, bet diemžēl visā tajā interneta vietņu jūklī reizēm grūti artast interesējošo. Mani, piemēram, televīzijā interesē FOX kanāls un visi Discovery kanāli. Kur šo kanālu tēmas mklēt internetā? Filmas zinu, kur nokačāt, bet Discovery tēmas....

    AtbildētDzēst
  3. Nu re, pat te komentāros reklāma ielekusi! :) Tik nezinu, kas un cik noreaģēs uz to. Laukā nedzēsīšu, lai jau cilvēkam tiek.

    AtbildētDzēst
  4. Get A Quick Loan With Low Interest. 

    At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or companies at varied interest rate.
    To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email: 
    loanmehughesco.org@gmail.com

    AtbildētDzēst