piektdiena, 2019. gada 4. janvāris

4.janvāra pārdomas

Ir diezgan agrs rīts. Drusku pāri septiņiem. Tiesa, bieži es rakstu ko še ap pieciem - sešiem, jo mostos ļoti agri neatkarīgi no tā, cikos aizeju gulēt. Iekšējais pulkstenis nostrādā un neko nevaru padarīt. Citreiz aizeju diendusu pagulēt, citreiz noskraidos un nodarbojos visu dienu līdz vakaram. Bet par miega zāles nepalīdz tam, ka mostos agri. Tā ka - vai ir vērts dzert miega zāles? Nezinu, ar ārstu jāaprunājas, jo reizēm par spīti visām miega zālēm nevaru kādas stundas aizmigt un gaidu, kad nāks dabiskais miega "lūziens".
Aizvakar ar dēlu bija stīviņš, kļūdījos es. Viņa reakcija bija dabiska. Vakar it kā izlīgām un sapratāmies. Viņš pat praktiski pusi dienas nosēdēja pie manis istabā, spēlējot datorspēles un klausoties un lasot jaunākās ziņas. Nevis pie savas sievietes puikas istabā. Nezinu, vai tas bija par iemeslu, ka viņa diezgan agri aizbrauca uz Tartu vai kas cits. Neņemos spriest, viņu attiecības.
Ar apakšīrnieku arī neviennozīmīgas attiecības. Nē, mēs neveidojam pāra attiecības un vispār mums nekādu dažādi traktējamu attiecību nav. Toties ir lietas, kas man viņā nepatīk. Laikam tas viss jāizrunā ar dēlu, lai saprastu situāciju un kaut kā iekļautos ritmā.
Vispār tas ir dīvaini - man ar dēlu ir daudz labākas attiecības, kad viņa sievietes nav klāt, nekā tad, kad viņa ir še. laikam tipiskā mātes greizsirdība. Pret citām puikas sievietēm šādas attieksmes nav bijis.
Cītīgi pārskatu ss.lv darba meklējumos, vakar pat drusku paskraidīju pa pilsētu piedāvājoties darbā. nekas, līdz mēneša beigām atradīšu darbu. Nav ko iespringt.
Paldies tiem, kas mani lasa un reizēm uzķeksē uz reklāmām.

5 komentāri:

  1. tu lieliski apraksti cik ļoti ir nepareizi dzīvot kopā ar savu pieaugušo dēlu, reāli gandējot viņa privāto dzīvi. nespējot pašai sakārtot nevienas attiecības, tu gudri spriedelē par tipiskām greizsirdībām un to cik ļoti puika nespēj salabt ar māsu.. pārmaiņas sākas ar sevi. tikai ne tavā gadījumā. skumji

    AtbildētDzēst
  2. un jums vēl ir arī apakšīrnieks? es tā saprotu, ka dzīvoklis paliels, vietas pietiek, palīdz segt izmaksas, bet tas tomēr ir dzīvošana kopā diezgan nesakarīgā četrstūrī.

    AtbildētDzēst
  3. Par četrstūri runāt ir nonsens. Un es zinu daudzas ģimenes, kurās vairākas paudzes dzīvo kopā. Diemžēl pie mūsu finansiālās situācijas daudzām ģimenēm tā ir vienīgā iespēja kaut cik izdzīvot. Un vecmāmiņas mazbērnu auklēšanā ir neatsveramas. Man pagaidām mazbērnu diemžēl vēl nav. Dēls nesteidzas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es nesapratu, kāpēc tevi satrauca vārds četrstūris :) tas nebija domāts kaut kāds mīlas 4stūris :D vienkārši, ka četratā un ka jūs visi 4 atšķirīgos statusos.

      Dzēst
  4. Man kaut kā nelīmējas kopā visas tavas kaites ar bērnu pieskatīšanu - tā kā tā ir ļoti vārga atruna. Drīzāk izskatās, ka tu izmanto situāciju/dēlu, lai varētu turpināt dīkdieņot youtubē caurām dienām.

    AtbildētDzēst