otrdiena, 2019. gada 18. jūnijs

Nedaudz vielas pārdomām

1. Es nesen izteicos, ka jaunā politiķu paaudze varētu būt gudrāka un sapratīgāka un vispār par tautu domājošāka, neka vecā politiķu paaudze. Tomēr esmu nedaudz kļūdījusies. Tas pats Kaimiņš manā skatījumā ir parlamenta klauns, nekas vairāk. Un tomēr atrodas cilvēki, kas par viņu balso. Mistika. 
Pie viena pazīstu puisi, kuram ir dažas problēmas, kaut pasīkas, smadzeņu jomā. Tas, protams, netraucē viņam studēt un lauzties dzīvē. Protams, sveicami. Bet - doma (varbūt pat apsēstība) lauzties politikā pēc studijām situācijā, kad reizēm pats sevi savākt nevar un drusku par daudz uzsēdies alkoholam pie savām problēmām..... Es to neuztveru nopietni. 
Pa manam, visus uz jebkuru parlamentu ievēlējamos deputātus vajadzētu pārbaudīt uz loģisko domāšanu un tamlīdzīgam lietām, kā arī uz izpratni par norisēm valstī un ārpus tās. Vispār uz orientēšanos vidē, telpā un realitātē.
2. Mans skatījums uz lietām, vietām un notikumiem ir tikai mans skatījums. Saprotu, ka atrodas kritiķi, kam tas nepatīk, bet ar to ir jāsamierinās. Visiem jau nevar patikt vai nepatikt vienas un tās pašas lietas, vietas un notikumi. Ir komentētāji, kas manus rakstus uzskata par murgiem, nu tā ir viņu izvēle. Bet diskusija neveidojas, jo ne jau visi man piekrīt vai nepiekrīt. Varbūt mani raksti nav diskusijas vērti?

2 komentāri:

  1. Ak, svētā vientiesība.. :) Kaimiņš nav nekāds klauns, viņš ir aukstasinīgs un spējīgs politiķis, kurš bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem sagruvušās Maximas upurus pārvērta politiskā kapitālā, kuru pagājušajās vēlēšanās izmantoja pēc pilnas programmas.

    Ja viņam var ko pārmest - tad tikai to, ka nespēja novākt sev aukstasinīgus kadrus ar tikpat stipriem nerviem kā pašam.

    AtbildētDzēst
  2. Piedod, bet tev varbūt ir cita informācija, bet man viņš atgādina no cirka priekšlaicīgi pensionētu klaunu.Skatījumi jādažādojas.

    AtbildētDzēst